Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robię z wami na tym forum co chcę, a wy nawet tego nie zauważacie, chcecie dowód

Polecane posty

Gość gość

? Proszę bardzo... Jutro punktualnie o 11:30 przedstawię tutaj niepodważalny dowód na to, że jesteście moimi marionetkami i jestem w stanie zmusić was do czego tylko mi się podoba i to siedząc tylko przy tym głupim forum. Możecie się z tego teraz wyśmiewać i drwić, ale jutro ja się będę śmiał wyobrażając sobie wasze durne miny na widok tego co się stanie. To jak? Stoi?

Gość gość
do jutra ten temat będzie na dwudziestej stronie albo w śmietniku moderacji i pies z kulawą nogą nie będzie o nim pamiętał

Gość gość
objadlam się czekoladą

Gość gość
pewnie o 11.30 napisze że jesteśmy marionetkami bo wszyscy się zlecieliśmy na tą godzinę

Gość gość
Wali mie to co i z kim robisz. Mie mozesz w jaja z kraja:-)

Gość gość
To nic, że odejdzie, założę nowy. Nie, nie napiszę tego co gość powyżej zasugerował...Jak nie chcecie nie musicie. Tkwijcie dalej w nieświadomości.

Gość gość
Twoje życie jest fascynujące - zazdroszczę.

Gość S O C H A
Autorko tego tekstu w****************.a.j bo ci. J.e.b.n.e w r.y.j.a s.u.k.o p*****************a psie k*******a do nogi. P.a.t.a.l.a.c.h.u p.e.d.a.l.e raz!dwa! Nie ma cie s.m.i.e.c.i.u z.g.n.i.t.y! p.e.d.a.l.e k********.s.z.o.n.i.e p.a.s.z.k.w.i.l.u. s.u.k.o *******.n.a