Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnyanioł29

myśli samobójcze

Polecane posty

Gość czarnyanioł29

straciłam dwie ciąże. na pozór nie widać, że mam problem i mi ciężko. nie pokazuję tego, ale kiedy dopadają mnie wspomnienia, myśli, że inne matki są szczęśliwe i spełnione, czuję smutek i widzę obraz wieszania się :( wiem, że mnie zwyzywacie i wyślecie do psychiatry, ale może to normalne po takiej stracie ? może nie jestem z tym problemem sama ?

Gość gość
nie jesteś jest nas setki było ciężko ale ...czas leczy rany

Gość gość
6 lat temu urodziłam martwą córeczkę. niedawno w 6 tygodni, po takiej traumie i przełamaniu, znów straciłam swoje upragnione dzieciątko...

Gość czarnyanioł29
nawet moi rodzice uważają , że jestem niedorobiona.wciąż wypominają mi , że im wnuczki/ka nie dałam. chcą mnie wyrzucić z domu , który z racji tego , że jestem jedynaczką mi przepisać chcą go na partię polityczną , w której jest mój ojciec przekazać

Gość gość
ktoś bez serca się pode mnie podszywa. Człowieku nie życzę Ci tego bólu, co my i nasza rodzina przeżyła. Jeśli masz za grosz rozumu, to daj sobie spokój, bo karma bywa nieprzewidywalna

Gość gość
debili nie brak zatem się nie przejmuj dbaj o zdrowie zarówno fizyczne jak i psychiczne bo i jedno i drugie ważne gdy chcesz zajść w ciąże i ją donosić

Gość gość
na szczęście tak jakby oba płody w stanie skremowanym są ze mną na co dzień trzymam je w urnach na kredensie w moim pokoju nad kompem

Gość gość
mysli samobójcze sa od szatana ty o nich nie myślisz same się pojawiają to atak szatana na ciebie

Gość czarnyanioł29
dziękuję za wsparcie.

Gość gość
idź na wielodzietni org

Gość gość2
Ja też straciłam dziecko mając 18lat. Poroniłam w 10tygodniu. Też miałam myśli samobójcze. Z początku nie chciałam tego dziecka bo za młoda i bałam się a potem już było ok cieszyłam się że zostane mamą. A co się potem okazało na usg? Że nie widać bicia serduszka. Obumarło w 6tyg. Niewiadomo dlaczego...