Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Natknełam sie w internecie na cytat z mojego tematu.

Polecane posty

to, ze znam ten zespół, nie znaczy ze słucham, black metalu nie jest moim ulubionym gatunkiem i słabo sie na nim znam, zle słucham go coraz więcej i sie wkręcam, ostatnio z tego nurtu Mord`a`Stigmata mi najbardziej przypadło do gustu :) noc mija źle. Na bólu głowy i rozterkach egzystencjalnych takich jak rozmyslanie po co wlaściwie żyje i po co wybrałam taki beznadziejny kierunek studiów, i jaka marna przyszłośc mnie czeka, staram sie więc poprawić sobie humor na kafeterii. :)

nie powiem jakim bo już za dużo informacji na swój temat podałam, i będzie można mnie zidentyfikowac, a to bylby straszny wstyd dla mnie :P jest to kierunek humanistyczny, który mnie interesuje, ale nie przyniesie mi świetlanej przyszłości :P W ogóle nie wiem co mam robić, czy jako studentka powinnam pracowac, zdobywac doświadczenie zawodowe, czy poprzestać na byciu utrzymywaną przez rodziców i pracach dorywczych. Co w ogóle powinnam robić, by nie zmarnować życia. Urodziłam sie inteligentna i utalentowana, a marnuje to. Takie tam rozmyslania. Nie wiem czemu sie tak nagle uzewnętrzniam obcej osobie z internetu, ale skoro już to napisałam, to i wyślę ten post, co mi szkodzi

Uzewnętrzniasz się właśnie dlatego, że jestem anonimową osobą z internetu :) Jeśli chodzi o studia to żałuje, że nie poszedłem od razu na zaoczne tylko przepisałem się dopiero na 3 roku. Doświadczenie zawodowe ponad wszystko. Aha i jeszcze jedno. Jak będziesz dobra w tym co robisz (i lubisz) to zawsze będziesz miała świetlaną przyszłość. Po prostu rób wszystko najlepiej jak potrafisz