Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gusiapp

Poszukiwany ginekolog Warszawa NFZ

Polecane posty

Dzień dobry :) Mam okropną zagwozdkę, ponieważ niesamowicie męczy mnie już ślęczenie z wujkiem Google. Poszukuję lekarza ginekologa, byłabym uszczęśliwiona, gdyby wizyta była refundowana przez NFZ, ponieważ od pewnego czasu mam nieregularny cykl i jakieś dziwne krwawienia... Do swojego lekarza mam niesamowicie daleko, ponieważ do Warszawy zagościłam wraz ze zmianą pracy i kontynuacją podyplomówki, a więc jeszcze się tutaj nie odnalazłam... Będę bardzo wdzięczna za pomoc :)

Gość gość klara
hej! na nfz niestety Ci nie polecę ginekologa, z uwagi na to, że chodzę prywatnie do dr Andrzeja Nowakowskiego, ale za to jego mogę szczerze polecić :) Mam trochę "problemów" z jajnikami, więc bywam u niego dosyć regularnie. Lekarz profesjonalny i życzliwy, przedstawia konkrety, nie czuć presji czasu "bo następny pacjent". Naprawdę dobry specjalista. Przyjmuje w Przychodni Prosen na Woli.

Gość gość
nie chodze na nfz czeka sie dlugo i obsluga fatalna- tylko prywatnie sie lecz bo i tak tam wyladujesz

Gość baskaP
Bardzo dobre opinie ma ten ginekolog http://medichouse.pl/zespol/marek-pokulniewicz/ ale z tego co wiem przyjmuje prywatnie. Ja bym wolała zainwestować w wizytę i być przebadana bez pośpiechu i na nowoczesnym sprzęcie. Takie gabinety wzbudzają we mnie większe zaufanie. No i opinie o samym lekarzu są pozytywne.