Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Co macie dzisiaj na obiad ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nie mam pomys艂u na obiad dla naszej 4osobowej rodziny (dwoje dzieci 3 i 8). Kobiety co dzisiaj gotujecie ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
u mnie b臋d膮 mi臋sne kule - moje dzieci ****ardzo lubi膮. do przyprawionego jak na kotlety mielone mi臋sa (tylko bez moczonej bu艂ki ale z bu艂k膮 tart膮 - 偶eby zwarte by艂o) wk艂adam albo ma艂膮 surowa pieczark臋, albo kawa艂ek wi臋kszej. Robi臋 kulki, obtaczam w bu艂ce tartej, lekko skrapiam olejem i piek臋. Do piekarnika wk艂adam od razu ziemniaki pokrojone w 贸semki, te偶 przyprawione. I obiad sam si臋 robi w sumie :) Do tego sos jogurtowy z czosnkiem i zielenin膮 i sur贸wka jaka艣 - pomidory i papryka ze szczypiorkiem pewnie dzi艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do go艣膰 powy偶ej : fajny ten tw贸j obiad :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki:) jutro b臋dzie domowa pizza z domowym sosem pomidorowym, albo placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, bo chodz膮 za mn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale fajny pomysl z tymi kulami! jak dlugo pieczesz i czy z termoobiegiem i ile stopni, bo moze tez jutro wykorzystam Twoj przepis?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi臋sne kule piek臋 ok 40 min z termoobiegiem w ok 180 stopniach (tyle te偶 si臋 piek膮 ziemniaki w ma艂ych kawa艂kach). Warto sprawdzi膰 jedn膮 kul臋 na wszelki wypadek - bo inaczej b臋dzie piek艂o si臋 mielone z indyka np a inaczej wieprzowe. Maj膮 by膰 przypieczone na rumiano i chrupi膮ce z wierzchu a soczyste (za spraw膮 pieczarki) w 艣rodku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzieki, kochana :*

Udost臋pnij ten post