Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż powiedział,że dusi się w małżeństwie.

Polecane posty

Gość gość
A co lubisz robić? Znajdź sobie jakieś zajęcie na razie po co ty te czapki chcesz robić? :) wychodź na spacery, z koleżankami jak najczęściej z domu wiem że się nie chce ale spróbuj, idź na zakupy kup sobie jakieś fajne ciuszki takie które też założysz po porodzie zadbaj o siebie, niedługo urodzisz dziecko dojdziesz do siebie, do dawnej figury ubieraj się ładnie i dbaj o siebie, dziecko takie małe dużo śpi będziesz miała czas. Wychodź jak najczęściej wtedy z domu a jak dziecko się urodzi to zastawiaj jemu i też wychodź i dbaj o siebie niech się za Tobą oglądają faceci i niech on widzi tryskaj dobrym nastrojem i niech go szlag trafia :)

Gość gość
ja tez mysle,ze moze miec kochanke

Gość gość
To kup program szpiegujący na komputer i jego komórkę dostaniesz kasę na dziecko to musisz to zrobić bo on jak ci będzie chciał zabrac dziecko to przynajmniej będziesz mieć dowód. Zadzwoń do spay shopu w Krakowie albo gdzieś niech Ci doradzą i jedź do niego pod pracę i stój gdzieś z boku i zobacz co robi po pracy, jakby był z jakaś cizią to wynajmij samochód i go śledź i od razu od jutra rób zdjęcia, albo przetrzymaj to postaraj się na jakieś studia tam iść, albo za ten zasiłek od dziecka opłać sobie np.na krakowskiej akademii 3 letnie pielęgniarstwo to wtedy Cię w Niemczech z otwartymi ramionami przyjmą za 4 lata będziesz jeszcze młoda to znajdziesz innego. Będziesz lepiej zarabiać niż ten zubożały huj.

Gość gość
Pomyśl o sobie i o dziecku, najlepiej uciekaj do babci 800 euro zasiłku dostaniesz chyba, niestety jak kobieta nie zarabia i nie ma wsparcia w rodzicach to facet ją źle traktuje. Taki stary huj i jak dziecka nie chciał to po huj Cię w to pakował. Moją mamę w wieku 28 lat mąż zostawił z dójką dzieci i dała radę finansowo bo jest lekarzem. NAUCZ SIĘ UMIESZ LICZYĆ LICZ NA SIEBIE!!! A jego miej w d***e...

Gość gość
z programem raczej lipa,bo on jest informatykiem i napewno moment by się domyślił;/

Gość gość
pieprzenie, ma pewnie kogoś na boku i nie pasuje mu, że jesteś cały czas w domu - szybciej się zorientujesz.

Gość gość
Jak się domyśli on nie wpadnie na to. A jestes pewna, żeon nie kłamie 2000 tys euro na Niemca i informatyka to strasznie mało, może płaci alimenty komuś innemu albo zarabia 4000 tys euro i Cię oszukuje s*******n. Przestań mu gotować a jak przyjdzie to oglądaj sobie seriale na playtube albo ekinie i w ogóle udawaj, że go nie widzisz, nie skacz koło niego, wiesniak musi znac swoje miejsce. Marny z niego informatyk z takimi zarobkami to się nie kapnie.

Gość gość
Ja mam wykształcenie, skończyłam biologię, licencjat, jeden rok magisterki i teraz mam dziekanke bo wiadomo,ciąża i odległość. Też podejrzewam,że może kłamać co do zarobków, nigdy nie chcial mi udpostepnic swojego konta.

Gość gość
napewno nie płaci alimentów nikomu, przy skladaniu dokumentow przed slubem pamietam,ze urzedniczka pytala o nasze poprzednie malzenstwa, dzieci z poprzednich zwiazkow,albo obecnego.

Gość gość
A pracy w Niemczech nie ma po biologii? To na pielęgniarstwo możesz iśc, umiesz biologię przecież? A dlaczego on nie kupił wam mieszkania tylko wydaje na wynajem może on już innej kobiecie płaci alimenty i kredyt za mieszkanie bo tam się nie pierdzielą. Spróbuj na fb zobaczyć kobiety jego znajomych z pracy może byś kogos poznała dowiesz się o zarobkach, idź po porodzie na siłownię informatycy mają dostęp do siłowni i różnych pakietow. Zaden szanujacy się Niemiec z takim wykształeceniem nie będzie za 2000 tys e pracował tym bardziej jest świnia, że Ci 5 euro daje.

Gość gość
pracowałam w laboratorium, chodziłam tez na kurs, bo glownie poslugiwalam sie angielskim,ale niemiecki mam sredniokomunikatywny, poszla na zwolnienie w 6 mies.

Gość gość
Dostaniesz kasę ciesz się dzieckiem nic mu nie dawaj na czynsz z tych 400 euro i zobaczysz co zrobi, ja bym nic nie dała na Twoim miejscu ale ja jestem w 1/4 góralka, musisz się postawić i albo Cię zacznie szanowac albo gorzej będzie.

Gość gość
A ile w tym Lab zarabiałaś?

Gość gość
Miałam 3/4 etatu, odliczajac podatek do reki dostawal ok 1200 euro.

Gość gość
Poglądaj sobie seriale Revenge, Wikingów, Grę o Tron,Kochanki, Pokojówki i się ciesz, że masz wolne. Poucz się niemieckiego.

Gość gość
To musisz ten rok przetrzymać a później kto będzie z dzieckiem?

Gość gość
w miedzyczasie podnosilam kwalifikacje, uczylam sie jezyka,no ale ciaza. W 6 mies poszlam na zwolnienie,bo juz nie dawalam rady,bylo goraco,ja w plaszczu roboczym,ciagle stanie praktycznie, bylam coraz mniej ekeftywna. Napewno wroce do pracy tak szybko jak się da. Sądze,ze to calkiem niezle jak na pierwszą pracę bez rewelacyjnego języka,napewno z czasem zaczelabym zarabiac wiecej.

Gość gość
myślałam,zeby oddać go do żłobka tak szybko jak się da, poniewaz nie mamy tu rodziny,nie będe napewno obciążac znajomych,ktorych mam doslownie 3 sztuki;), a ja nie moge juz zniesc tej zaleznosci. To bylo piekne miec swoja,calkiem niezla kaske, bez zalu kupic sobie dobra maske do wlosow,wypic kawe w starbucksie w drodze do domu, czy ogolnie nie patrzec z zalem w oczach na przeceny w sklepach. Niezaleznosc jest czyms nie do opisania. Nie musze chyba dodawac,ze przed slubem,nie musialam sie do niczego dokladac, placil za bilety lotnicze itp,ale juz wtedy byly znamiona skapstwa. Bylam studentka w Polsce a nie raz musialam placic za taxi, pizze, w mc donaldsie ja zamawialam,bo on nie mowi po polsku ,ale wtedy bylam po prostu na to slepa i glupia. W momencie,kiedy myslalam o tym,zeby go zostawic(mimo,ze bardzo go kcoham,mielismy problemy) spoznial mi sie okres,na silowni doslownei padalam ze zmeczenia...zrobilam test...2 kreski. Szok, tp byl 6 tydzien. Wspolnie rozwazalismy aborcje,bo nie czulam sie bezpiecznie,ale milosc ,ta glupia milosc mnie powstrzymala. On zapytal,czy pomimo aborcji w dalszym ciagu z nim bede, a ja nie umialam odpowiedziec. A wiec, postanowilismy sprobowac. Nie zaluje,ze nie usunelam ciazy, z miloscia patrze na zdjecia usg mojego dziecka, czekam na niego z niecierpliwoscia,ale bol,jaki wtedy przezylam byl nie do opisania.

Gość gość
Wiesz to jak zarobisz na pełen etat 1600 euro to nie będzie źle jeszcze kasę na dziecko dostaniesz, ale nie dziwi Cię, że on jest starszy ma bardziej,, chodliwy kierunek i zarabia podobnie do Ciebie" Ty niszczysz swoje ciało, ze względów biologicznych on nie może się zajmować ale jak on tego nie rozumie i w tak poźnym wieku rozważał aborcję to albo kogoś ma albo nie chciał mieć dzieci, przykro mi ale sobie poradzisz i tak będziesz młoda za 10 lat. Ile ten żłobek kosztuje?

Gość gość
Pocieszające jest to, że jak on nie lubi dzieci to może nie będzie chciał Ci go zabrać choć alimentów mu będzie szkoda płacić. Skoro jest tak podły, że Cię denerwuje w 8 miesiącu ciąży to wkrótce się wyjaśni czy chce z Tobą być czy nie. Poza tym jak jesteś 11 lat młodsza to Ci się coś należy. Dziecko Cię będzie kochać ale jak się nie poprawi to musisz się rozwieść. A jago matka pracuje? Jaki ma wzorzec z domu wyniesiony?

Gość gość
jego matka nie zyje,ale pracowała. Nie wiem ile kosztuje zlobek

Gość gość
Namów go na kupienie mieszkania bo szkoda tyle płacić za wynajęcie, nie wiem jakie jest prawo w N ale jak nie masz rozdzielności to połowa będzie Twoja, a nie możesz babci jechać odwiedzić? Niech Ci da samochód albo jedź autobusem. Prawda jest taka, że nie masz forsy, żeby się rozwieść bo jak sama wynajmiesz albo weźmiesz kredyt, zapłacisz żłobek chyba, że babcię sprowadzisz do siebie jak pójdziesz do pracy. Poczekaj ten rok a jak się nie poprawi to odejdziesz. Może Ci zacznie pomagać, może on sobie myśli, że nie chodzisz do pracy z lenistwa i dlatego kasy nie chce Ci dać. Tyle bab żyje na garnuszku męża a wy jak razem pensje złożycie na jedzenie i wczasy macie ale żeby tak sobie psuć życie to masakra.

Gość gość
A kawa w starbucks jest nie dobra lepiej kupić lavazze i w domu parzyć a ciuchów nie potrzebujesz bo nie wiesz czy do figury dawnej wrócisz, facet Ci wydziela bo na pierdoły wydajesz a teraz musicie oszczędzać, jak on wydaje 700 euro na mieszkanie to pewnie mysli, że Ty 200 możesz się dołożyć, chytrusa miałaś to trzeba było gumki stosować i pewnie jest zły, że Ci się nie chciało 6h siedzieć w pracy a na sex masz siłę. Laski wychodzą dla pieniędzy za faceta o on nie chce się dzielić też to przerabiałam ...Musisz przestać myśleć o pieniądzach i cieszyć się dzieckiem za rok pójdziesz do roboty i będzie lepiej. Takie życie.

Gość gość
zauwazylam,ze ma jeden niezapisany numer w telefonie,ktory dzwoni do niego niebywale czesto a on tez oddzwania. W godzinach pracy np,gdzie mi nie pozwala do siebie wtedy dzwonic.Moze to ktos z pracy,nie wiem. Moze mi bije an leb,ale jakby to byl kumpel to nie mozna go zapisac?albo kolezanka?

Gość gość
no to zapisz ten numer i popros kogos,nie wiem kumpele,mamę,zeby na niego zadzwonił

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!

Gość gość
Hej jesteś jeszcze napisz do mnie na flowerbomb200@gmail.com to pogadamy na fb. A nie chcesz wynająć prawnika i pozwać go o alimenty? Zadzwoń na ten numer i wpisz go w wyszukiwarkę google może ktoś się ogłasza i dojdziesz do tego kto to.

Gość gość
Nigdy nie pojmę tego fenomenu forów, że jeśli ktoś ma problem życiowy, dla niego bardzo ważny i prosi o pomoc to elyta się z tego nabija. V34..