Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki marzą o związkach z obcokrajowcami. Nie chcą polaków cebulaków

Polecane posty

Gość gość
Najważniejsze, że my nie chcemy już polek, które były i są w związkach z obcokrajowcami. Zabierzcie swoją nieumiejętność komunikacji z Polakami i swoj materializm ze sobą i oskubujcie na migi kieszenie swoich zagranicznych kochasiów.

Gość gość
Byłam w związku z super-inteligentnym, przemiłym, swietnie wykształconym obywatelem Wielkiej Brytanii. Zerwalam bo nie do końca odpowiadała mi jego kultura, chociaż w żaden sposób mi jej nie narzucał. Teraz jestem zaręczona z Polakiem, który jest dojrzały, opiekuńczy, ma pełno ciepła w sobie, ale dzisiaj strasznie mnie zranił. Jestem rozbita i nie wiem, czy nie lepiej być bez faceta...

Gość gość
Ja od 6 lat jestem z obcokrajowcem. I TO BYL BLAD

Gość gość
Z obcokrajowcami jest super.

Gość miś wedrowny
mnie tam nie interesuje czy była z Eskimosem czy Beduinem - zgadzam się z przdmowcą że komunikacja z polkami jest kompletnie zablokowana:-O Zero kokieterii, zero sygnałów które kobieta powinna wysyłać, gdyby spotykalo mnie to wszędzie gdzie bywm to bym pomyslal że ze mną coś nie tak. Posumuję - gdybym nie wyjechał z Polski 15 lat temu pewnie bylbym do tej pory prawiczkiem:-O serio

Gość gość
Obcokrajowcy to nie to co Polacy .Byłam w związku z Pusztunem , Kurdem i Uzbekiem To są mężczyźni z klasą .

Gość gość
mnie tam nie interesuje czy była z Eskimosem czy Beduinem - zgadzam się z przdmowcą że komunikacja z polkami jest kompletnie zablokowana Zero kokieterii, zero sygnałów które kobieta powinna wysyłać, gdyby spotykalo mnie to wszędzie gdzie bywm to bym pomyslal że ze mną coś nie tak. To znaczy, że się Polki cenią :) i olewają frajerów. Faktycznie, łatwych koorewek przesadnie śmiałych do facetów szukajcie gdzie indziej. Prawdziwy facet robi pierwszy krok.

Gość gość
gość 00:41 Nie neguję, że byli to mężczyźni z klasą, ale czy każdemu Polakowi jest jej brak?.

Gość gość
byłem w związkach z Hiszpankami, Portugalkami i Niemkami. To sa kobiety z temperamentem.

Gość miś wedrowny
gość dziś To znaczy, że się Polki cenią usmiech.gif i olewają frajerów. Faktycznie, łatwych koorewek przesadnie śmiałych do facetów szukajcie gdzie indziej. Prawdziwy facet robi pierwszy krok. x ja też robie pierwszy krok, tylko że w Polsce kończy się na ględzeniu:-O Nie macie temperamentu a brak temperamentu pokrywacie robieniem laski:-O tak więc nie ględź o cenieniu się - żadna zagraniczna kobieta nie zaproponowala mi blow job, tylko Polki:-D

Gość gość
Polki mają klasę, są zdystansowane. Z tego co wiem to te "temperamentne" i łatwe proponuja oral. :D

Gość gość
Ja nie marzę, chciałabym mieć męża Polaka ,ale jak patrzę na Polskich facetów to co jeden to gorszy. 90% to imprezowicze , którzy nadużywają alkoholu albo pseudomodne chłoptasie w rurkach...ach zapomniałabym jeszcze o łysych karkach z siłowni :)

Gość miś wedrowny
gość dziś Polki mają klasę, są zdystansowane. Z tego co wiem to te "temperamentne" i łatwe proponuja oral. smiech.gif x to g/ó/w/n/o wiesz, kobieta z temperamentem chce orgazmu a nie ssania flaka żeby utrzymać tzwela albo wydoić od niego kase (prostytutki tez proponują oral). Jeżeli szukasz punktu G w okolicach gornej trójki albo migdalkow to gratuluje wiedzy:-D ps. debilu (albo debilko) wychowany/a na p/o/r/n/o/l/ach

Gość gość
Mis wedrowny - sam nick wskazuje na to, że jesteś kobieciarzem lub chciałbyś nim być a Polki nie chcą włazić do łóżka za uśmiech. Łatwe panienki chcą seksu po kilku godzinach lub dniach znajomości ;)

Gość miś wedrowny
wy w ogóle g/ó/w/n/o wiecie o sprawach damsko-męskich, i kobiety i faceci. To jakaś masakra jak się z wami rozmawia na te tematy. Naprawde miałem szczęście że wyjechałem za granice, nie we wszystkich krajach miałem powodzenie bo to zależy od kraju ale jak porownuje siebie z kolesiami ze szkół czy ulicy to jestem casanową:-O

Gość gość
G****o wiecie? O jaki gentleman :D kuźwa chce by laski się o niego zabijały Chyba jakieś paskudne Turczynki i Bialorusinki

Gość gość
Facet musi mieć klasę, umieć się zachować, zagadać, nie być tępym c***jem ;) ani k*****arzem, takiego kobiety chcą . Te normalne.

Gość mis wedrowny
a jaka to róznica czy turczynka czy eskimoska? Wazne że lubi się oddawać i ma z tego frajde:classic_cool: A jeżeli się chcesz licytować na narodowości to patrz na zachód - akurat tam gdzie byłem nie spotkałem żadnej ze wschodu

Gość miś wedrowny
gość dziś Facet musi mieć klasę, umieć się zachować, zagadać, nie być tępym c***jem oczko.gif ani k*****arzem, takiego kobiety chcą . Te normalne. x wiem, takiemu obrobisz pałke ale akurat mnie to nie interesuje, nie mam klasy :-D

Gość gość
No wypraszam sobie :) twoje koorewki obrabiają takim k*****arzom jak ty. Slyszy się na mieście.

Gość miś wedrowny
mylisz pojęcia, encyklopedycznie to k****a to taka co chce się roochać, pauke obrabiają głownie prostytutki No widzisz? Brak wiedzy encyklopedycznej:-D

Gość gość
Mis wedrowny faktycznie głupio brzmi Leki wzięte? Osoba atrakcyjna nie powinna mieć problemu że znalezieniem odpowedniego partnera w kraju lub zagranicą.

Gość mis wedrowny
o i tu tkwi problem - jaka jest dla ciebie osoba atrakcyjna? Mam to samo z kolegami z Polski - dziewczyny atrakcyjne dla nich, dla mnie są często aseksualne:-O podejrzewam że dla ciebie atrakcyjny facet to zupełnie co innego niż dla np mulatki, portugalki, niemki.

Gość gość
Polacy są bardziej wymagający, ale to naturalne. Mają w czym przebierać jeśli chodzi o urodę Polek, z tym że większość potencjalnych partnerek to gołodupce bez perspektyw na poprawę własnego statusu materialnego.

Gość gość
gość dziś Polacy są bardziej wymagający, ale to naturalne. Mają w czym przebierać jeśli chodzi o urodę Polek, z tym że większość potencjalnych partnerek to gołodupce bez perspektyw na poprawę własnego statusu materialnego. x po co wy, p/i/e/r/d/o/l/o/n/e debile wypowiadacie się takim bełkotem, wasze skretynienie jeszcze się powiększa bo widać ze jesteście przekonani że gadacie do rzeczy a tymczasem kretyn jeden z drugim który widzi w życiu wyłącznie własne ob/s/r/a/n/e gacie i najdalej gdzie doszedł to do spożywczaka po kalafiora do zupy, siada za klawiaturą i puszcza srake filozoficzną bo mu się wydaje że jest genialny:-O