Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwie kobiety

Polecane posty

Gość gość

od niedawna spotykam sie z pewnym chlopakiem. wydaje mi sie ze lubimy swoje towarzystwo ale gdyby nie fakt ze ma dziewczyne i dziecko. nie zrozumcie mnie zle i nie oceniajcie mnie zle. on twierdzi ze nic ich nie laczy procz tego maluszka. ze ich relacje sa raczej obojetne ze gdyby mogl to zostawil by ja ale boi sie o dziecko. nie wiem czy jest ze mna szczery nie wiem jak to sprawdzic. ostatnio jak sie go spytalam czemu sie ze mna spotyka to powiedział ze dlatego bo jest fajnie. nie chce wyjsc na kobiete ktora rozwala jakas tam rodzine. dodam ze nie wstydzi sie mnie przy swoich kolegach z pracy czy kolegach poza praca. czy mialyscie moze podobna sytuacje? jak sprawdzic czy facet jest szczery wobec mnie w tej sytuacji?

Gość gość
Powiem tak, raczej Cie krzywdzi jeśli myslisz o nim jako o partnerze. Ale teraz sie tak porobilo, że wszędzie tylko rozwody, rozstania. Wcale bym sie nie zdziwiła gdyby facet też szukał ucieczki. Niestety teraz jest tak, że dzieci też nie są tym spoiwem, nie sa już głównym argumentem do pozostania. Lipa z tym wszystkim dlatego jestem sama nie chcę póxniej płakać. Statystyki są porażające 1/4 małżeństw sie rozpada a co dopiero nieformalne związki. Eh sodom i gomora

Gość gość
facet ktory opowiada nowej babie o sposobie w jaki traktuje kobiety.. w wolnym przekladzie brzmi to tak: JESTEM p*********m tchorzem mam w d***e kobiete z ktora zyje ale zapomnialem jej o tym poinformowac... nie licz na nic wiecej, mnie po prostu ma byc FAJNIE z toba czy z kolejna

Gość gość
facet ktory opowiada nowej babie o sposobie w jaki traktuje kobiety.. w wolnym przekladzie brzmi to tak: JESTEM p*********m tchorzem mam w d***e kobiete z ktora zyje ale zapomnialem jej o tym poinformowac... nie licz na nic wiecej, mnie po prostu ma byc FAJNIE z toba czy z kolejna

Gość gość
RACZEJ Z KOLEJNĄ...Bo to, że z tamtą się rozstanie to tylko kwestia czasu. Albo będzie z nia a spotykał sie ile wlezie z wieloma.

Gość gość
to akurat nie ma znaczenia z perspektywy autorki, albowiem dla kazdego zycie z tchorzliwym dupkiem jest udreka, wiec ona moze sie uwazac za wygrana jak pojdzie dalej

Gość gość
przeraza mnie wlasnie ta mysl ze mam byc tylko odskocznia od jego zycia , bo czuje ze zaczyna mi zalezec , ze to jakie ma teraz zycie znudzilo go i chce sie rozerwac. w stosunku do mnie jest mily i czuły, fajnie sie dogadujemy . nie wiem czy nie chodzi mu tylko o sex bo go przetrzymalam dlugo i nie nalegal tez na to wszystko, mowil ze poczeka. sama nie wiem co o tym myslec bo sytuacja jest podbramkowa . i podobno ona wie ze on ma kogos ale to tylko jego slowa. nie przejmuje sie zbytnio tym czy zobacza nas razem znajomi jej czy wspolni i czy ona sie dowie

Gość gość
na wyspach Bergamutach PODOBNO jest kot w butach widziano takze osla ktorego mrowka niosla jest kura samograjka znoszaca zlote jajka....

Gość gość
Ehhh... różnie to bywa to, że sie facet miota to normalne być może się zakochał. Ale daj sobie dziewczyno spokój z nim. Sama zerwij kontakt będziesz tak troszke na wygranej. Facet jest tchórzem, niezdecydowanym. Zapewniam Cię, że jego kobieta wcale nie ma z nim dobrze, takiego idioty, co mnie nie kocha i jest ze mną bo mu tak wygodnie w zyciu bym nie chciała.

Gość gość
czy da się w ogóle zmienić faceta który mówi że jest bezduszny i bez serca? że nie wie co to jest miłość?

Gość gość
sama nie wiem czy chce bym była jego kolezanka z wygodami (ja nie chce takiej relacji - w ogole mnie takie cos nie interesuje) czy może faktycznie się boi zmienic swoje zycie? byc moze to wszystko za szybko sie toczy? i dac mu czas na to by mogl sobie przemyslec co nieco.