Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka tego tematuuu

Kim jest pomarańczowy gość?

Polecane posty

Gość gość
Avinione jasne, jasne. W koncu nie ja robie z siebie posmiewisko, tylko ty. Ja absolutnie nie bronie Sulimiry, jestem od tego tak daleka, jak od uwazania cie za inteligentna, ale trzeba umiec zachowac sie jak czlowiek na poziomie, a nie pospolita prostaczka uzywajaca obelg jako glownego argumentu. Oczywscie twoje braki w wiedzy o macierzynstwie zauwazyli juz tu chyba wszyscy, ktorzy maja troche takiej w glowie.

Gość gość
A Ty w tym kabarecie grasz rolę pierwszoplanową :D

Brak wiedzy o macierzyństwie hmm...no cóż nie ukrywam ze moja córka ma dopiero niecałe 4 miesiące wiec nie musze być alfa i omega w tej dziedzinie...to moje pierwsze dziecko i mogę chyba czegos nie wiedzieć :) A tak swoją drogą to gdzie te braki dostrzegłaś?w której z moich wypowiedzi,hmm?

I jeszcze jedna kwestia...Ani Ty ani nikt stąd nie musi uważać mnie za osobę inteligentną.Czy Wy na serio sadzicie ze ja na poważnie traktuje Wasze zdanie na mój temat?odpowiedz jest bardzo prosta:) za bardzo sie wczuwasz w swoja rolę pomarańczo:)lepiej bys poszla na spacer albo przeczytala jakas ksiazke:)lepiej na tym wyjdziesz:)

Gość gość
Jutro tez wam rzuce jakis ochlap, abyscie szczekaly i gryzly wzajemnie swoje ogony :D Pani zawsze ma ubaw z was :D Do jutra glupie cipki :D Hahahahahaha!!!!

Gość gość
Posluchaj wlasnej rady avinione. O ile domyslisz sie ktorej :O dokladnie, twoja corka ma 4 miesiace, a ty sobie wmawiasz, ze jestes madrzejsza niz my wszystkie razem wziete :) ty nie traktujesz nas powaznie? Plisss... Nie udawaj glupszej niz jestes. Pewnie malo nie ryczalas, jak cie tu nieraz zrownali z ziemia. Jakby nie to kafe nie mialabys przed kim robic z siebie osła.

Gość gość
ej a może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą Avinione i Sulimirą? Zdaje się słynne postacie tutaj na tym forum :)

Gość gość
Avinion to trolica, na niebiesko zgrywa mila a na pomarańczowo lży sulimire która ma chora obsesje na punkcie kp które jest sensem życia i nawet nie mając piersi mozna karmić tzn facet moze mleka dostać a wiec i jedna i druga to p***buski;)

gościu z 21:55 chyba się czegoś naćpałeś, bo gadasz bez sensu. Tak, ryczałam do poduszki, bo kafe to całe moje życie, każda wasza obelga w moją stronę to powód mych łez i rozpaczy...ehhh już się Wam w d**eczkach poprzewracało :o

Gość gość
Avinione czemu nagle udajesz mila i poukladana? Pokarz swoje prawdziwe ja, prostaczki i chamki, ktora sie podnieca jakas tam durna sulimira hahahaha

A co to ta Sulimira to jakas Twoja przyjaciółka jest,ze tak jej ciągle bronisz i przytaczasz sytuację kiedy napisałam co o niej mysle? Nie trawie szmat które nie szanują wyborów innych ludzi i po prostu to jasno i dosadnie wyrazilam, ale widzę ze Twój malutki ptasi móżdżek tego nie ogarnia. Podniecasz sie mną czy jakas inną cycomaniaczką jakbyś własnego życia nie miała...widocznie cos w tym musi być :) bez odbioru 🖐️

Gość gość
Hahahahha co za debilka szok ze takie prymitywy chodza po swiecie. Ciebie szmato ta sulimira tak boli wlasnie vhociaz to co napisala kretynko podobno cie nie dotyczy??? Buhahaha tak bronie jej hahaha masz uposledzenie umyslowe ladacznico. Obie dla mnie jestescie zalosnymi scierami szczekajacymi 🖐️

Gość gość
Suczy avinione szybko puszczaja nerwy hahahaha dajel szmato szczekaj jak Ci Pani kaze!!!

Ty za to reprezentujesz tak wysoki poziom intelektualny ze aż bije po oczach.Wiesz co przeczytaj sobie jeszcze raz glosno i wyraźnie swoja ostatnia wypowiedź i o ile rozumiesz o czym mowie zastanów sie co mi zarzucasz...chamstwo?prostactwo?Ty?nie mam więcej pytań:)hipokrytko 🖐️:classic_cool:

Gość gość
Nie ze mna pisalas wczesniej debilko. Traktuje Cie tak, jak Ty innych szmato :) dla mnie jestes suka, ktora szczeka morda na zawolanie.

Boziu ja dla ciebie mogę być nawet Panem Pankracym, ciągle nie rozumiesz że mam to w swoich 4 literach? ciągle się powtarzasz - szmata, ścierwo, suka :) ilez można ? zrozumiałam przekaz już dawno a ta nadal swoje klepie :) A tak poza tym, jak widać reprezentujesz jeszcze gorszy poziom niż ja, jak możesz być takim ścierwem? no powiedz :)