Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka tego tematuuu

Kim jest pomarańczowy gość?

Polecane posty

przecież to logiczne (no, jak widać dla niektórych mózgów nie), że mówimy o innym rodzaju anonimowości (rozpoznawalności) i większej odpowiedzialności za słowa. Nie próbujcie mi wmówić, że pisanie z gościa jest równorzędne z pisaniem będąc zalogowanym. hh29 ty jednak słaba jesteś :O

taaaaa? a skad masz takie madrosci??? n.t pewnie dlatego, ze "na" nie konczy sie na "t"??? :D

Gość gość
No dobra dns,ty jesteś niebieska a ja pomarańczowa.I teraz spytaj reszty co wiedza o mnie i o tobie.Podpowiem ci-nic!Bo jesteśmy w dalszym ciągu obydwie anonimowe bez względu na kolor:)

dns, moze dla ciebie to jakas roznica. dla mnie taka, ze nie musze sie podpisywac za kazdym razem "to ja gosc z 20" albo "to ja autorka tematu". moze ty na pomaranczowo rzucalabys miesem, ale ja nie, wiec specjalnej roznicy nie widze.

Gość gość
hh przetrzepała wujka gógla żeby sprawdzić pisownię:D

Gość avinione
Ale was boli fakt ze pojechalam po tej beznadziejnej Sulimirze Nie chodzi o to ze promuje karmienie piersią bo to akurat jest zdrowe ale o sposób w jaki komentuje mamy karmiące mm.Kiedy do Was w końcu dotrze ze to nie wasza sprawa jak kto karmi jak rodzi.Pojechalam po tej IDIOTCE bo sobie na to zasłużyla ale cóż ja będę z Wami rozmawiać,mam to w swoich 4 literach co jedna z druga tu o mnie napisze to tylko forum.zegnam was czule 🖐️

I podkreślam napisałam ze Sulimira KOMENTUJE mamy karmiące mm a nie obraża.A ja ją właśnie obrażam i mam gdzies czy nazwiecie mnie głupią czy trollica czy kimś tam jeszcze...wisi mi to i powiewa kim dla was jestem:)adios pomarańczki:)

jakimś dziwnym trafem co i raz kogoś niebieskiego tu rozpracujecie, a pomarańczowego nie. Więc to już samo przez się mówi o mniejszej anonimowości zalogowanych. A z resztą, nie chce mi się wałkować tego tematu, bo betonowe mózgi tego i tak nie pokapują.

Gość gość
Ci którzy mnie znają :),potrafią rozpoznać nawet kiedy jestem pomarańczowym gościem ;)mam niespotykany u nikogo innego na kaffee,sposób na rozdzielanie wypowiedzi ;)(o ile składa się z niezależnych części) i nieprawdą jest ,że i tak jestem anonimowa bo są na forum ludzie,którzy wiedza jak wyglądam,gdzie mieszkam i...takie tam inne historie :)

Gość gość
dns tylko się nie zesraj.Wczoraj sama chciałaś szpiegować sulimirę by dociec kim jest naprawdę.Sama szpiegujesz więc zamilcz!

Gość gość
Ledowa barcińska szmato zaloguj się!

mnie nie interesuje kim jest sulimira w realu, nie marzę zdemaskowaniu jej, zdobyciu imienia, nazwiska, fejsika, nie chcę wiedzieć gdzie pracuje, jak wygląda ani gdzie mieszka. Nie chcę donosić na nią jej przełożonym, rodzinie itp A pisałam o udowodnieniu jej, że kłamie odnośnie swoich nicków. Masz jakiś problem ze zrozumieniem słowa pisanego gościu z 20:32 Tak to jest jak się w szkołę rzuca kamieniami...

Gość gość
hh29 - a ty zamiast uczyć dziecko, żeby nie sikało w pieluchy - to znowu siedzisz na kafe.. Żenada...

o, znowu moje psychofanki. kurde, gdybym nie byla zalogowana, to byl ich nie miala. ale super :).

Gość gość
hh29 - jak tam twoja ciąża? nadal w niej jesteś?

ale ktora??? lenka marlenka, to ty??? ostatnio tez mi wariatka wmawiala ciaze ;).

Gość gość
To hh29 dalej się udziela?

Gość gość
dns aż tak ci się nudzi w chacie z bachorem,że musisz udowadniać jakiejś anonimowej lasce z forum,ze kłamie?Ty też masz przynajmniej dwa nicki co oznacza,że też jesteś kłamczuchą na tym forum.

Gość gość
Czyli widzę, ze nie tylko ja wiedziałam o twojej ciazy. Jak widać - masz spory fan klub. Jakaś lenka marlenka też cię lubi :D

Gość gość
No jak widać - hh29 dalej się udziela. W kazdym temacie sie kompromituje - ale jest uparta i dalej brnie w swoje klamstawa :D

Gość gość
Avinione blagam zrob cos dla ludzkosci i przestan wypowiadac sie publicznie! Jestes dziewczyno po prostu niesamowicie pusta! Rzadko uzywam tego slowa, ale Ciebie nazwac inaczej sie nie da. Sama sie osmieszylas, zrobilas z siebie pajaca, dalas o sobie tyle informacji, ze az ktos znajomy rozpoznal Cie z imienia i nazwiska! Jak mozna byc tak nierozsadnym? Wiesz, ze sama powinnas dbac o swoje dobre imie i swoja anonimowosc? Chyba dla Ciebie to nie do pojecia, ponad Twoje mozliwosci. A z ta Sulimira to juz po prostu glupsze od samobojczej bramki...

Gość gość
" A z ta Sulimira to juz po prostu glupsze od samobojczej bramki..." Padłem :D

Kochana akurat ty mi nie będziesz mowila czy mam sie tu wypowiadać czy nie wypowiadać bo niby z jakiej racji...jak ci przeszkadzają moje wypowiedzi w czymś to ich nie czytaj,proste... to po pierwsze Po drugie to bardzo malo właśnie napisałam o sobie tyle co nic praktycznie bo magistrów chemii w moim wieku jest dość dużo w Polsce,ale jak to na kafeteryjne zmijki przystało akurat ktos musial sobie wymyśleć niewiadomo skąd jakas Martę Radwańska którą oczywiście nie jestem i nikogo takiego nie znam :)a w żadnej Oleśnicy nie mieszkam także PUDEŁKO moje pomarańczki. :)

A Sulimiry juz komentować nie będę...ok:) Bo szkoda mojego czasu na taką prostaczke i idiotkę :)

Gość gość
Hahahahaha :D Wiedzialam, ze glupim sukom wystarczy rzucic jakis ochlap, aby przybiegly i rozpoczely ujadanie, szczekanie, gryzienie :D Nigdy mnie nie zawodzicie, kabaret na 102! :D Dalej kretynki, dalej :D