Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby atrakcyjne od razu dostają to na co inni muszą zapierdalać i się męczyć

Polecane posty

Gość gość
Bo teraz liczy się tylko kasa i wygląd. €♥ coś Ty wczoraj się urodzilas?

Gość oLBY
nie zgadzam sie z ta opinia

Gość gość
a ja się zgadzam, cholera, jestem brzydulą ale mam fajne ciałko, miałam już kilka propozycji od starych zgredów (bardzo starych), jakbym była jak te młode lafiryndy bez moralności, to pewnie bym na takie coś poszła, ale nie, dziękuje postoję :D

Gość gość
tez jestem brzydula i tez mam fajne cialko i tez mialam propozycje od starych zbokow :D ale ja rowniez mam moralnosc i kochanego, przystojnego meza u boku :D

Gość oLBY
to jestem zbyt atrakcyjna :) i chce cos miec a narazie nic :(

e tam, do tego wystarczy akurat byc po prostu zaradnym \w to sie wlicza rowniez samorozwoj, wiec zaradny rowniez szybko atrakcyjnym moze sie stac, kwestia wiedzy, checi i wiary w e wlasne mozliwosci, bo uroda,to akurat kwestia gustu i o niczym nie swiadczy jeszcze

Gość gość
Hmm... ja jestem facetem i zgodzę się, że jeśli kobieta jest atrakcyjna to byc może ma łatwiej w życiu. A co z atrakcyjnymi facetami drogie panie? Też uważacie, ze mają łatwiej w życiu? Hmmm... Jeśli tak uważacie to muszę was rozczarować. ..hehe Jestem przystojny i wysportowany, a dzieki wieloletnim cwiczeniom wyglądam mlodziej... Fakt mam powodzenie u kobiet-nie przeczę. Ale jest też druga strona medalu-mężczyźni. Wiecie ile złych określeń dostałem w życiu od facetów z którymi pracowałem-bo kobietom w pracy bardzo się podobalem...Albo niektórzy moi najomi z mojej wioski- koleżanki i koledzy jak za dużo wypili to też przez zazdrość i zawiść nieźle mnie obsmarowali... Ech co za ludzie:(