Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu sprowadzacie dzieci na ten podly i bezwzgledny swiat

Polecane posty

Gość gość

co wami motywuje poza egoizmem?

Gość gość
świąd pochew i penisów, brak mózgu

Gość gość
Tak, tak. Oglaszam akcje pt. Nie robimy dzieci- ukarzemy podly swiat! Kto ze mną?

Gość gość
to nie jest kara dla swiata, tylko kara dla bezbronnych dzieci, ze musza tu przychodzić i meczyc się do smierci

Gość gość
brak pracy bieda jedzenie, które powoduje raka służba zdrowia niskiej jakosci popatrzcie na jasiow i małgosie proszace o zlotowki na operacje w tvn-ie

Gość gość
Skoro dla ciebie ten świat jest taki zły, to droga wolna - nie musisz żyć. Dla mnie świat jest piekny, tylko półgłówki nie potrafią tego dostrzec. :p

Gość gość
przemoc w szkolach w doroslym wieku 30 letnia pętla na szyje w postaci kredytu na mieszkanie tego chcecie dla waszych dzieci?

Gość gość
przemoc w szkolach przemoc na ulicach

Gość gość
Tak, tego chcemy! A poważnie, kazdy normalny rodzic potrafi zbudowac w dziecku poczucie wartości, trzeba je nauczyc "życia", tego ze mozna inaczej, ze możesz cieszyc się tym co masz, a raka byc moze dostaje się tez od korzystania z kompa, komórki. Wiec idz i nie grzesz więcej zakladaniem takich kretynskich tematów.

Gość gość
Patologia widzi patologię. Dla mnie swiat jest piękny. Robie w zyciu to co kocham, mam rodzine ktora kocham, zarabiam tyle na ile zas:uguje i to w Polsce. Dla chcacego nic trudnego:) tylko lenie i ofermy nazekaja na swoje zycie, przeciez to my decydujemy o tym jak ono wyglada! Jesli nie chce Ci sie go poukladac to nie dziw sie ze Ci sie roz.ieprzylo.wez sie w garsc pierdoło:)

Gość gość
nie każdy ma denne życie. Ja tam się całkiem dobrze bawię i jestem zadowolona, że żyję. To że marnujesz swoje nie znaczy, że inni nie potrafią skorzystać z tego, ze się urodzili..