Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza randka i... nic.

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie. Poznalam faceta przez internet. Pisalismy codziennie maile. W piatek poszlismy na kawe, i bylo super. Rozmawialismy, smialismy sie, okazalo sie ze mamy podobne charaktery, facet przystojny, niczego sobie. Po spotkaniu pisal, ze jestem piekna, cudowna i moglby sie we mnie zakochac. Poprosil o numer telefonu, rozmawialismy tego samego dnia. Wstepnie umowilismy sie na wtorek, na druga randke. A tu co? Od tej rozmowy telefonicznej nie odezwal sie ani slowem. Ja tez sie nie odzywalam, no ale to troche nie w porzadku z jego strony. Nie rozumiem o co chodzi skoro w piatek bylo pieknie, a teraz nie ma nic. Wezcie mi to wytlumaczcie.

Gość gość
a co za problem napisac do niego? czy wszystko w porzadku czy cos sie zmienilo?

Gość gość
Może musi sie jeszcze żon zapytać czy może

Gość gość
nie dałas mu na pierwszej randce to facet odpuścił...

Gość gość
Bardzo zabawne, nikt nie mowil ze mu dam xd Czemu ja mam napisac skoro i tak wiem ze on nie odpisze a ja tylko sie w****ie?

Gość gość
Przynajmniej napisał Tobie coś po randce. Mi nic nie piszą zazwyczaj. Kompletna cisza. :(

Gość gość
No tak, nagadal mi a ja sie podniecalam ze cos z tego bedzie. To cos mogloby byc chociaz druga randka. Mogl mnie olac przynajmniej bym wiedziala ze ma mnie w d.

Gość gość
Pewnie dobrze będzie. :)

Gość gość
Kobieto to pierwsza randka była - ma od razu siedzieć na telefonie i sysyłać Ci esmsiki pół dnia jak w gimnazjum? Może mu coś wypadło, może odezwie się dziś po pracy bo jeszcze nie wie o której skońćzy? MAsakra z Wami babami - jak się nie odzywa to na pewno mnie olał ...

Zadzwon do niego!!! Jak nie bedzie odiberac i poźniej sie nie odezwie to olej. Moze ma dziewczyne i ona cos wyczaiła... a moze najnormalniej w swiecie czeka czy tobie tez zalezy i czy pierwsza sie odezwiesz :) Zadzwon i juz.

Gość gość
Nie chodzi mi o smski i wydzwanianie. Wstepna rozmowa byla o wtorku. Co dzis mamy? Hm wtorek. Ze zwyklej grzecznosci mogl zadzwonic i uprzedzic, ze nie ma czasu. A nie o tak jak to zrobil.