Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupujecie meble w ikea

Polecane posty

Gość gość

Urzaszacie wasze wnetrza ich meblami. Chcualam zapytac czy jestescie zadowolone. Ja mam kilka mebli i jest ok a teraz zastanawiam sie nad naroznym ektropem ale czytam rozne opinie. Mozecie cos powiedziec na temat kanap ikea

Gość gość
Mam sofę z Ikei, nie wiem czy o nie Ci chodzi:/? Mam taką standardową, dużą, z pojemnikiem na pościel, lepszym materacem i poduszkami dodatkowymi kosztowała 1500 zł. Uważam, że to był jeden z najlepszych zakupów. Korzystamy z niej na co dzień zarówno do siedzenia, jak i do spania. Jest bardzo wygodna, wysypiamy się świetnie. Jedyne co mogę ocenić na minus to fakt, że obicie można czyścić tylko w pralni na sucho: akurat kolor, który nas interesował był tylko z takiego właśnie materiału, ale obecnie jest chyba większy wybór. Sofę mamy prawie 5 lat, więc służy nam długo.

Gość gośćewa
Ja mam łóżko z ikea, fotel plastikowy i stolik. Jestem zadowolona, choć materac do łóżka jest przecietny. Za to dodatków z ikei mam sporo i lubię je.

Gość Muzodama
Nie kupuję w ikei. Wolę wesprzeć lokalnego przedsiębiorcę. Kupuję w meble-bogart.pl. Z tego co wiem to te meble z ikeja są coraz ciężej złożyć.

Gość gość
w tej firmie można tylko krzesła i stół kupić.dosyc ciekawe.

Gość gość
ja mam duzo mebli z Ikea. powiem tak: w ikei jest duza rozbieznosc cen i niestety ale tym tanszym daleko do wygody :/ ale juz te drozsze i gatunkowo solidniejsze sa super :)

Gość gość
Tak kupowałam meble z IKEI ale ostatnio kupiłam meble w http://www.gama-sklep.com.pl bo w IKEI takich nie mieli i również jestem bardzo zadowolona

Gość gość
tak kupuje ale tylko te drozsze,mam łózko skórzane i komode z litego drewna oraz zyrandol stokholm,jakośc super

Gość pomysl na zrazy
nie kupuje tam wylacznie pop*****lki i pomysly

Gość gość
i od razu reklamy swoich sklepow :)

Gość gość
nie wierzcie w te reklamy, jak tak na nie patrze to mnie śmiech ogarnia :P ja mam ładny mały stoliczek z allinside.pl i zapłaciłam za niego dużo taniej niż w tych w/w sklepach hahahha więc nie wiem co to za okazje :P

Gość gość
Ja kiedyś kupowałam w ikei ale od jakiegoś czasu już tylko na allinside.pl. Mają bardzo dobre meble, lepiej, solidniej wykonane niż te z ikei, poza tym taniej.

Gość gość
Spadaj spamerko z tym tandetnym sklepem

Gość gość
super wiedziec jak byc milionerem 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość gość
Ja robię tak, że jadę do ikei, sprawdzam co mi jest potrzebne i potem szukam w internecie. ;) Tak zrobiłam też z materacem do sypialni. :D Sprawdziłam jaki będzie dla mnie najlepszy, a potem kupiłam dużo taniej na boogy.pl