Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie warto zakładać poważnych tematów na Kafeterii, bo tu nie ma osób do dyskusji

Polecane posty

Gość gość

- poważne tematy zostają zwykle bez odpowiedzi - jesli juz pojawiają sie odpowiedzi to pojawia sie zaraz krytyka tej osoby, piszący uwazają siebie za chodzące idealy, nie doradzają ale oceniają - jesli autor/autorka ma ''inne'' poglądy niż polacy pseudokatolicy jest zbluzgana, zwyzywana od najgorszych, pojawiają się podszywy, niszczenie tematu - non stop wtrącają się osoby, które nie mają nic do powiedzenia, ale napisać muszą, takie mendy forumowe, ktore przesiaduja tu chyba od rana do poznej nocy, nie bede wymieniala z nicka - tworzą kólka wzajemnej adoracji (czyli niszczą temat) Na Kafeterii mozna jedynie popisac o sprawach prostych, takie opowieści przekupek na targu, co kto gdzie jak i z kim, ploteczki, powyzywac sie, poobrażac, ponabijac... a jestem pewna, ze 3/4 takich ludzi to nędzne potworki, które nic w zyciu nie osiągnely, są sftrustrowane, brzydkie, zakompleksione, biedne, nudne, głupie. 🖐️

Gość gość
kafeteria od dawna jest szambem dlatego zagladam tu raz na kwartal w nadziei ,ze cos sie zmienilo na lepsze niestety dno dno dno szkoda czasu

Gość gość
Czasem bywają ciekawe i poważne tematy, ale ja przestałem się w takich udzielać. Ostatnim razem okazałem się chyba za inteligentny dla jednej rozmówczyni i zaczęła mnie obrażać. Dziwne, bo to nie była żadna nastolatka i nie miała żadnego powodu żeby zachowywać się chamsko.

Gość gość
A czego się spodziewaliście po forum bez mode/ratora?

Gość gość
To pewnie czterdziecha była

Gość gość
Ja czytam kafeterię na poprawę humoru, bo większość tematów wywołuje u mnie albo śmiech albo uśmieszek.

Gość perik
A ciekawe dlaczego nie? Ja tez zauwazylem kilka z wymienionych przez Ciebie rzeczy i tez jestem zadziwiony. Ale moze Ci ludzie w ogole nie traktuje tutaj nic powaznie i uwazaja,ze moga wszystko i po czesci maja racje bo to tylko jakies tam forum w necie. Da sie nawet przy takich dyskutowac powazniej, trzeba tylko nie zwracac uwagi na wpisy delikatnie ujmujac nieprzychylne. Pisac tylko z tymi ktorzy widzisz,ze chca byc normalni i nie dawac sie prowokowac. Mi sie kilka razy udalo :-)

Gość gość
Ostatnim razem okazałem się chyba za inteligentny dla jednej rozmówczyni i zaczęła mnie obrażać. Dziwne, bo to nie była żadna nastolatka i nie miała żadnego powodu żeby zachowywać się chamsko. xxx Tez tak mialam :( był fajny temat, nie na uczuciowym ale na forum o Zdrowiu i chirurgii, probowalam doradzic kobiecie, ale gdzie tam :O zbluzgały mnie dwie furiatki i dalam sobie spokoj

Gość perik
Ja tez to przerabialem,zaczeli mnie wyzywac,za darmo bo cos wiedzialem:-D No ale trudno niektorzy sa dziwni,kazdy jest inny dla niego Ty jestes dziwna/ny. Bo nawet ciezko okreslic tzw normalnosc bo to zasady niepisane i kazdy moze postrzegac ją w inny sposob.

Gość Józek Kozia Broda
Wiem wiem jestem zakompleksiony mi to w szkole zawsze zabierali kanapki w szkole

Gość gość
1. primo - sama ziejesz agresja, ale utajona bo o twoim zdaniem innego oznacza pojecie pseudokatolicy? czy nie jest to OCENA? 2. menda forumowa z reguly ma problem z wlasna psychika, nie pomagasz jej wymyslajac od mend po to zreszta mendy forumowe wbijaja sie do kolek wzajemnej adoracji - zeby je sprowokowac do myslenia a nie przytakiwania wszystkiemu co jest pieprzone przez poklepujacych sie po plecach wzajemnych adoratorow 3. sprawy proste to cos czym zyje wiekszosc spoleczenstwa i zaniedbanie spraw prostych grozi tym ze ktos wykona je za ciebie w sposob jaki JEMU nedzie odpowiadal a nie TOBIE

Gość gość
haha "pseudokatolicy" jasne, tak sobie wmawiaj, bo skoro ktoś nie popiera lewackiej propagandy to koniecznie musi być katolem :D to raczej lewackie ateistyczne ścierwa bluzgają każdego kto nie myśli tak jak oni

Gość gość
A wypier/dalaj stąd. Nikt po tobie płakać nie będzie. Jednej kretynki mniej.

Gość gość
haha "pseudokatolicy" jasne, tak sobie wmawiaj, bo skoro ktoś nie popiera lewackiej propagandy to koniecznie musi być katolem smiech.gif to raczej lewackie ateistyczne ścierwa bluzgają każdego kto nie myśli tak jak oni Mysle,ze problemem jest rowniez agresywne slownictwo,mozna przeciez tak.... Sluchaj nie jest tak,ze jesli ktos nie popiera lewackiej propagandy to musi byc katolikiem, to raczej steisci bluzgaja tych o odmiennym zdaniu... Czemu tak nie mogles? I nie zgadzam sie z tym:-P

1. poprosze o link do "powaznego tematu" 2. poprosze o link do twoich wypowiedzi, ktore oslepiaja prznikliwoscia, zatrwazaja bystroscia i powalaja z nog logika i odkrywczoscia

Gość gość
zawsze szczery jak zawsze