Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dałam matce w ryj i ją oplułam..

Polecane posty

Gość gość

Bo z nią nie ma rozmowy. Ćpa jakieś prochy przeciwbólowe, ciągle chla i pali papierosy. Bije siostrę 8 letnią i ciągle drze morde. Do mnie też wyciąga łapy. Uderzyla mnie dziś a ja jej oddałam w pysk. Sama nie pracuje a ode mnie chce ciągle pieniędzy. Od mojej 19 letniej siostry nie bierze nic bo się uczy, ale ja też się ku/rwa uczę. I jedzenie muszę kupować za swoje bo jak wezmę coś z lodówki to będzie sieka.. zresztą w tej lodówce nic nie ma bo ona i jej fagas wolą za wszystko jarać i chlać. Daje co msc. 200 zł ale tej ku/rwie starej to i tak mało a rachunki mamy około 800-900 zł msc. Na 5 osób. Zwyzywała mnje dzisiaj od babochłopów i grubasów (170,58 kg) a sama ma bęben jak wieprz, i dostała w ryj. Jak żyć w tym kraju? Ona mnie i moje siostry wykańcza psychicznie.

Gość gość
chyba zaczynasz przejmowac jej metody a to oznacza ze pora na ewakuacje

Gość gość
No co Ty nie powiesz?

Gość gość
Wiem i chce się ewakuować ale drogie pokoje/mieszkania w Warszawie.

Gość gość
Ale patologia :):):) biją,piją i przeklinają.Z daleka od takich szumowin.Autorka też nie lepsza od swojej rodzicielki.

Gość gość
No ciekawe jaka ty byś była mając taką matkę..

Gość gość
Jest tyle wyjśc zsytuacji ze nie trzeba podnosić ręki nawet na matkę pijaczkę.Wstydz się.Skoro ci to tak łatwo przychodzi,bedziesz bić i męża i swoje dzieci.W koncu masz geny patologii społecznej.

Gość gość
No tak jest tyle wyjść z sytuacji jak drze ci morde nad uchem i szarpie cie za włosy. . Ale z Was idioci.. ciekawe co byście zrobili na moim miejscu. Ja się nie dam poniżać takiemu śmieciowi i nie ważne że jest moja 'matka' ruch/ała się z byle kim i od razu matka? I tak mialam spieprzone dzieciństwo przez nia. Więcej nie dam się suce gnebić.

Gość gość
Autorko a teraz wyobraź sobie, że jakaś kobieta zachowuje się tak wobec swojego męża jak matka wobec ciebie i ten jej oddaje???? Nie można byłoby na to znaleźć usprawiedliwienia, tak ja nie można znaleźć usprawiedliwienia na to co ty zrobiłaś.

Gość gość
twoim ojcem jest byle kto? biedna gwiazda forumowa wystrzelila z patologii jak z procy i sra na starych ... pewien Bardzo Madry Czlowiek mawial zawsze: nie wiadomo jaka bys byla majac doswiadczenia zyciowe osoby x czy osoby y... i wez to pod uwage nastepnym razem jak zaczniesz przejmowac metody postepowania ludzi ktorzy cie gnebia, czy to bedzie matka czy ojciec czy pani jadzia z warzywniaka nikt nie jest swiety ale smrod zawsze bedzie smrodem a wojna wojna

Gość gość
A własciwie,ile ty masz lat kobieto? bo chyba nie jesteś niepełnoletnią

Gość gość
twoim ojcem jest byle kto? biedna gwiazda forumowa wystrzelila z patologii jak z procy i sra na starych ... pewien Bardzo Madry Czlowiek mawial zawsze: nie wiadomo jaka bys byla majac doswiadczenia zyciowe osoby x czy osoby y... i wez to pod uwage nastepnym razem jak zaczniesz przejmowac metody postepowania ludzi ktorzy cie gnebia, czy to bedzie matka czy ojciec czy pani jadzia z warzywniaka nikt nie jest swiety ale smrod zawsze bedzie smrodem a wojna wojna

Gość gość
jedziecie op autorce jak poparzeni, gdyby to zona obronila sie przed mezem damskim bokserem to kazdy bilby jej brawo, podejrzewam. autorko - NIE DZIWIE CI SIE.

Gość gość
Podnoszenie ręki na najgorszą matkę to hańba.Nie dziwią ci się tylko podobni do ciebie.

Gość gość
Jak ona sama mówi że dzieci jej były niepotrzebne tylko życie przez nas zmarnowała i inne takie. Woli chlopa bo ja ruc/ha a nas by wyje/bala z domu i wypomina mi ze mi dawala jesc do 18 rz.

Gość gość
gość dziś to akurat nie ma dzis dla ciebie dziecko znaczenia nie ma dlatego ze to przeszlosc i to podl;e toksyczna z ktora musisz sobie poradzic sama wazne dzis dla ciebie jest tylo jedno: pojsc dalej i nigdy nie zejsc do poziomu tego co robi/la twoja matka dlatego pierwszy post byl o ewakuacji

Gość gość
ja pierdziele, dajcie dziewczynie spokoj, to ze ona pochodzi z patologicznej rodziny nie znaczy ze nie moze byc lepsza, osobiscie znam takich ludzi ktorzy w rodzinie maja bardzo zle ale wyszli na ludzi, dziewczyna uderzajac matke zrobila to odruchowo bo nie zawsze da sie w takich sytuacjach pomyslec szczegolnie jak to sie za nia ciagnie od dziecka, wiec nie musi oznaczac ze zaaz bedzie trzaskac wlasne dzieci i meza, troche empatii ludzie!! a mnie przychodzi tylko tyle do glowy ze moglabys wynajac mieszkanie dla studentow wiec na pewno czynszem bys sie dzielila, po za tym na rodzine nie patrz, widac ze matka sama potrzebuje pomocy i sama musisz sie wziac z zyciem za bary ale takie cos to Cie tylko wzmocni

Gość gość
Tak jedziecie na autorke tematu... Ja jestem facetem mam 31 lat i pare lat temu ja nie uderzylem starego-ja go pobilem... Bil cale zycie moja matke, wyklinal od najgorszych, molestowal moja siostrę i co tez mam patologiczne geny...?

Gość gość
Troll się pojawił i pisze wydumane p i e r d o ł y.Lekcji to ty nie masz zadane?!!!😡

Gość gość
a ja sie autorce nie dziwię, sama wiem co to znaczy, matka co miesiac zgraniała na mnie neimale alimenty, a utrzymywali mnie dziadkowie. i było podobnie. Nigdy jej nie uderzyłam, bo szkoda mi ręki, czy tam sliny. Ale nieraz miałam taki zamiar.

Gość gość
Ja wychodzę z założenia że jak ktoś bije nas to mamy prawo mu oddać. I ch/uj mnie to czy to matka, babka, ciotka, wujek. Ktoś podnosi łapę to jemu się należy 10 x mocniej oberwać.

Gość gość
a ja mysle ze bys tak nie mowila gdybys miala dobre wzorce i spokojniejsze zycie, a tak jestes jak rozjuszony byk

Autorko, to jeszcze tam jestes? Na tej melinie? Załozylas podobny wątek wczoraj, czy przedwczoraj. Zabierz siostrè, i zorganizujcie siè we dwie. Chyba, ze nic nie zrobisz, codziennie popiszesz na kafe, odcinek 1543, wywalisz swoją zlosc i tak bèdzie siè wlokło niewiadomo dokąd....

Autorko, to jeszcze tam jestes? Na tej melinie? Załozylas podobny wątek wczoraj, czy przedwczoraj. Zabierz siostrè, i zorganizujcie siè we dwie. Chyba, ze nic nie zrobisz, codziennie popiszesz na kafe, odcinek 1543, wywalisz swoją zlosc i tak bèdzie siè wlokło niewiadomo dokąd....

Gość gość
Dam tobie jedyna rade!Uciekaj z tej zgnilizny bo jak tam dluzej zostaniesz to sama sie zniszczysz.Sa ogloszenia ze w zamiam za pomoc w domu dadza pokuj ,poszukaj!.Mozesz tez znalezc prace za granica razem z mieszkaniem

Gość gość
Pewnie macie racje żeby się wynieść ale dla mnie takie coś jest normą, Was to szokuje a dla mnie tak wygląda życie. Dlatego się nie palę do przeprowadzki ale chyba będzie trzeba się z za czymś rozejrzeć. Teraz się szwędała po kuchni ta moja matka i sam do siebie 'ja pie'rdole' pod nosem mamle i to bez konkretnego powodu. I jak tu być normalnym? To jest naprawdę de'bil. Facet ją też napie'rdala wygania z łóżka a jak tylko ją zawoła to leci mu zrobić loda mimo że wcześniej dostała od niego po pysku.

Gość gość
gość dziś ale META ,szok .Ty niczym sie nie róznisz,to co prezentujesz tutaj sobą to daleko jabłko od jabłoni nie odpadło.

Gość gość
Po prostu potrzebuje się anonimowo wygadać i wyrzucić z siebie negatywne emocje. A różnie się bardzo. Bo nie ćpam, nie pije, nie palę.. nikogo nie wyzywam i nie bije bez powodu.. ucze się i pracuje uczciwie wiec czego ty ode mnie chcesz melepeto. Nie znasz to nie oceniaj.

Gość gość
ocena przychodzi najlatwiej ale ty powinnas przyjac do wiadomosci jedno: za duzo ran w sobie niesiesz zeby w tym tkwic i posypywac je sola na nowo z kazda kolejna awantura