Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd do UK

Polecane posty

Gość gość

Witam. Myślę nad wyjazdem do UK, konkretnie Anglii. Biorę na celownik Manchester. Chciałbym do Edynburga ale nie zrozumiem dialektu tych idiotów. Popatrzyłem na ceny wynajmu, prices w tesco, wszystko się zgadza. Jak tam żyjecie? Dostosowaliście się do tamtych warunków np. kupujecie ser cheddar, jecie fish and chips. Biorę pod uwagę zmiany, nawet je lubię. Boję się tylko ruchu lewostronnego, nawet śniło mi się, że walnąłem w drzewo. Co tam się w ogóle dzieje? Jest tam jak w niemczech, wszystko poukładane, grzecznie do pracy chodze na paluszkach i ogladam telewizorek w domu jak niemcy bo angela pokrzyczy? jaka atmosfera tam panuje?

Gość gość
Mi się żyję świetnie - pracuje jako kontroler lotów, zarobki bardzo dobre, ludzie otwarci. Jestem zadowolny, do Polski nie mam po co wracać

Gość gość
nie masz po co przyjeżdżać - pracy dla ciebie nie ma!

Gość gość
gość dziś nie masz po co przyjeżdżać - pracy dla ciebie nie ma! to wezmę twoją

Gość gość
nie dasz rady - za cienki jesteś

Gość gość
gość dziś nie dasz rady - za cienki jesteś widzimy sie na miejscu

Gość gość
Nie warto, nie ma pracy, a jak juz to za smieszne pieniadze ze lepiej w Pl, moj probowal 3 lata temu ,ha zarobil by na przeliczenie zl 5 tys,a wynajm? Zycie? Wiec wyjechal do Norwegi tu zarobi i to calkiem dobrze

Gość gość
Jesli bedziesz zarabiac 1 tys f to wegetacja 1500 w miare ok 2000 troszke lepiej ja mam lekko ponad 2 i jest ok tysiac idzie na zycie tysiac odkladam to jest opcja dla osob ktore chca wzglednie normalnie zyc i odkladac pieniadze jakies bo zyc tu i nic nie odkladac to dla mnie bez sensu... za duza cena lepiej juz nmieszkac w pl zate2-3 tys pozdro