Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile procent mężczyzn lub kobiet podoba się wam fizycznie?

Polecane posty

Gość gość

Mam takie dość nietypowe pytanie do przedstawicieli obydwu płci; Ile procent mężczyzn/kobiet w waszym przedziale wiekowym(+/-5 lat) podoba się wam fizycznie na tyle, żeby uprawiać z nimi seks? W odpowiedzi najlepiej podać płeć i grupę wiekową.

Gość gość
mezczyzna 26 lat podoba mi się 80% kobiet

Gość gość
jestem kobietą, mam 34 lata, niestety sądzę że większośc polskich mężczyzn to brzydale albo zaniedbani. Podoba mi sie jakieś 10% (czyli powiedzmy co dziesiąty, albo nawet mniej) na tyle by uprawiać seks.

Gość gość
Fizycznie podoba mi się może 0,1 % mężczyzn, ale ta skala akurat nie ma znaczenia jeśli chodzi o seks. Uroda w ogóle eliminuje faceta z czynności seksualnych w moim przypadku. Mam inne wymagania więc standardowo idę do łóżka z brzydalami. Mam 26 lat

Gość gość
"Fizycznie podoba mi się może 0,1 % mężczyzn" Skąd tak duże wymagania?

Gość gość24
Mi się podoba 85% dziewczyn. Nie wiem skąd takie wymagania u kobiet w tym kraju

Gość gość
uroda nie ma dla mnie znaczenia jeśli chodzi o seks - uprawiam go tylko z miłością, natmiast jeśli chodzi o estetykę to podoba mi się max 5%

Gość gość
Mało kto mi się podoba ,bo nie lubię hipsterów , klonów Biebera ani dresów osiedlowych czyli 50% facetów automatycznie odpada ;)

Gość gość
Duże wymagania? Chyba nie zrozumieliśmy się. Zwyczajnie nie patrzę na facetów pod kątem urody, podobać to mi się mogą kwiaty na przykład, facet nie ma mi się podobać tylko musi mi czymś zaimponować, a uroda męska sorry nie imponuje mi w najmniejszym stopniu.

Gość gość
A mówią, że to faceci naoglądali się p****li i wybrzydzają. Ciekawe co kobiety oglądają.

Gość gość24
Wam to jedno imponuje czyli pieniądze.

Gość gość
A jeju co wy porównujecie. Faceci a kobiety w Polsce to dwie różne bajki. Kobiety na ogół są zadbane i schludne czego o duuuużej ilości Panów nie można powiedzieć.

Gość gość
Kobiety są w Polsce zadbane? Skąd ten mit, że w Polsce same piękności chodzą?

Gość gość
Mało która z was widziała siłownię na oczy i zdrowe żarcie na tależu a uważacie się za zadbane.

Gość gość
Pewnie c***anowie z Dalekiego Wschodu i Afryki są zadbani skoro mają takie wzięcie.

Gość gość
gość24 dziś Wam to jedno imponuje czyli pieniądze. x No widzisz i ze mną byś się bardzo pomylił ponieważ tak jak urodę olewam, tak pieniędzmi wręcz gardzę :)

Gość gość
Nie oszukujmy się, że liczy się wnętrze.

jestem aseksualna, więc to pytanie nie do mnie, ale w sensie estetycznym podoba mi się może 60% mężczyzn w tym przeziale. jeśli przyjemiemy za całość ogół wszystkich spotykanych, tak? trudno odpowiedzieć na to dziwne pytanie

Gość gość
brokeninside87 Bo to jest pytanie skierowanie głównie do osób z popędem płciowym.

wiem, ale nie podejrzewam autora o nietolerancję, dlatego zinterpretowałam to na swój sposób,żeby mu nie było przykro, że się nie wpisałam:)

Gość gość
Z moich obserwacji wynika ze największe wzięcie mają najwięksi cwaniacy. Znam kilku takich dwulicowców na których widok każda dziewczyna ma mokro

Gość gość
pewnie jakieś 5%. Przy czym czasem uważam, że ktoś jest przystojny ale wcale nie mam ochoty z nimi uprawiać seksu. Znam gościa, który wygląda średnio, ale chętnie z nim bym się poseksiła :)

Gość gość
Około 80%, jestem facetem lat 36

Gość gość
Wygląda na to, że kobietom podoba się poniżej 10 % mężczyzn. Więc skąd są małżeństwa? A może te z mniejszymi wymaganiami już się ożeniły i już nie siedzą na forum, bo mają inne rzeczy do robienia?

Gość gość
To już wiemy skąd te osławione: " Dzisiaj boli mnie głowa".

Gość gość
brokeninside87 Nie jestem nietolerancyjny, ale muszę się zapytać ciebie; zakochałaś się kiedyś?

Gość gość
Więc skąd są małżeństwa? Z selekcji. Wynika z tego, że panie mają mniejszy wybór, ale za to więcej adoratorów, co paradoksalnie wpływa na większy wybór, więc wieczornych bólów głowy to w pełni nie tłumaczy. Ale między innymi dlatego kobietki ciągle powtarzają o niewiązaniu się z "pierwszym lepszym". U facetów jak widać pierwsza lepsza ma większe szansę na bycie atrakcyjną dla partnera niż u kobiet.