Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile procent mężczyzn lub kobiet podoba się wam fizycznie?

Polecane posty

Gość gość
brokeninside87 A co Cię pociągało w tym człowieku?

kafe jest smutnym miejscem gdzie wszyscy lekceważą uczucia:( pociągało mnie GŁÓWNIE tajemniczość, głos, taka hm wyniosłość i szorstkość, która się dla mnie zmieniała w ciepło i słodycz;), jego pasje, oczy, postura, męski sposób bycia.... tak wymieniam chaotycznie;) szkoda, że go nie przytuliłam:(

Gość gość
brokeninside87 A może to była po prostu fascynacja tą osobą?

uważam, że mam wielu przystojnych kolegów, ale niekoniecznie fakt, że uważam ich za przystojnych ma coś wspólnego z tym czy mnie pociągają, faceci którzy mnie pociągają to naprawdę jakiś margines procentowo.

A może to była po prostu fascynacja tą osobą? x no tak:) ale jak na moją skalę to można powiedzieć zakochania:) serce mi szybciej biło jak go widziałam:)

Gość gość
małarudamaruda W pytaniu jest wyraźnie napisane, że na tyle się podobają, żeby mieć na ich ochotę.

Gość gość
Mężczyzna, 31 lat. W moim przedziale, 26-36 lat, jakieś 5%, z tych poniżej 26 roku życia z 10-15%. Trzeba by doprecyzować co to znaczy ,,na tyle ładne, żeby uprawiać z nimi seks.'' Wiadomo, że na bezrybiu i rak ryba i jeśli trafiło się np. na imprezę wyposzczonym, dziewczyny delikatnie mówiąc nie spełniają podstawowych wymagań i dochodzą do tego procenty to ta granica się przesuwa. Do tej pory nie mogę uwierzyć w jedną ze swoich przygód z laską tak brzydką i o tak kartoflanej sylwetce, że jeśli łapie się w 5% to raczej tych najbrzydszych. Obecni na imprezie znajomi do tej pory wspominają to jako zabawną anegdotę i chociaż coś podobnego przytrafiło mi się raz w życiu uchodzę za człowieka, który w****** wszystko. A prawda jest taka, że w normalnych okolicznościach jestem raczej wybredny. Mówię o dziewczynach spotykanych w klubach, pracy, na ulicy.

Gość gość
Z osób które znam osobiście w przedziale 18-30 podoba mi się z 60% ale pociąga może z 30% Najlepsze jest to ze bywało iż pociągały mnie również te które mi się nie podobały. Czy to figura, czy sposób zachowania, no miały to coś po prostu.