Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mądra, ładna, sympatyczna i nie mam chłopaka. Czemu?

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę tego nie rozumiem.

Gość gość
20:09 - to jest zbyt intymne pytanie jak na forum.

Gość dako74
Za wysokie progi, jesteś za dobra dla większości facetów w tym kraju

Gość gość
Widocznie wcale nie jesteś taka mądra, ładna i sympatyczna jak ci się wydaje.

Gość dako74
"Faceci boją się takich dziewczyn po prostu" to nie chodzi o strach, ale czują się niegodni księżniczek

Gość studenciakzpolibudy
Mogę wiedzieć ile masz lat i skąd jesteś?

Gość gość
etam nietemat na forum a coto jest zna cie tu ktos glupia wymówka

Może nie tyle niegodni co wiedzą, że będą musieli taką "pilnować" i żyć w poczuciu, że w każdej chwili może wybrać sobie kogo chce.

Gość gość
20:11 - byłam pewna, że lada moment pojawi się taka odpowiedź. Cóż, mogę odpowiedzieć? Mam lustro i widzę jak wyglądam. Wiem, że są piękniejsze kobiety ode mnie ale mi również niczego nie brakuje. Lubię sport i zdrowe odżywianie, znam się na modzie i mam dobry gust więc czuję się i wyglądam nieźle. Mam wiele zainteresowań. Uczę się intensywnie języków obcych. Bardzo lubię podróżować i poznawać nowych ludzi. Ciekawi mnie wiele rzeczy i potrafię porozmawiać na różnorakie tematy. Staram się też życzyć ludziom dobrze i być uczynna a przy tym nie dawać sobą pomiatać. Całą energię wkładam w to żeby z dnia na dzień stawać się ulepszoną wersją siebie. Nie poprzestaję na małym tylko uparcie dążę do celu.

Gość gość
Mam 20 lat, jestem z Trójmiasta. Naprawdę czuję się wartościową osobą, wcale nie lepszą czy gorszą od innych, po prostu inną i bardzo chciałabym spotkać fajnego mężczyznę z którym mogłabym stworzyć związek. Niestety nie jest mi to dane.

Gość studenciakzpolibudy
Szkoda, ja studiuję w wawie, więc dla mnie trochę daleko, ale jeśli chcesz popisać, jestem otwarty.

Skarb dziewczyna :) Aż za idealna można powiedzieć... i to właśnie odstrasza.

Gość dako74
"Może nie tyle niegodni co wiedzą, że będą musieli taką "pilnować" i żyć w poczuciu, że w każdej chwili może wybrać sobie kogo chce. " Nie może sobie wybierać kogo chce, bo nie każdy facet ją zechce, nawet taka super jak autorka, żali się "nie mam chłopaka"...:)

Gość gość
Beyond, dziękuję. Studencie, zostaw maila:) Z chęcią napiszę jak znajdę czas a niestety sama mam adres z imieniem i nazwiskiem więc ze zrozumiałych względów nie będę go opubliczniała na forum. Pozdrawiam Was serdecznie.

Tak pomyślałem, że "odstraszasz" ale tych, którzy nie są na tyle pewni, że mogą Cię zatrzymać przy sobie albo zaoferować coś w zamian. Sądzę, że jeśli kogoś już znajdziesz to kogoś wartościowego i na pewno na dłużej.

W dodatku sprawiasz wrażenie naprawdę miłej i sympatycznej osoby, zobaczysz to prędzej czy później zaowocuje ;)

Gość Palikarp
cytat 'Wiem, że są piękniejsze kobiety ode mnie ale mi również niczego nie brakuje. Lubię sport i zdrowe odżywianie, znam się na modzie i mam dobry gust więc czuję się i wyglądam nieźle. Mam wiele zainteresowań. Uczę się intensywnie języków obcych. Bardzo lubię podróżować i poznawać nowych ludzi. Ciekawi mnie wiele rzeczy' - No właśnie, to fantastycznie że potrafisz ocenić siebie stojąc przed lustrem ale to jest ocena tylko Twoja, bezkrytyczna , a co mówią ludzie ? być może 'znając się na modzie' wychodzisz z domu w czarnych kalesonach i białych kozaczkach ? być może śmieszysz ludzi swoim wyglądem ? nie wiem , tylko zgaduję !

Gość studenciakzpolibudy
mini_raptor@wp.pl

Gość gość
Beyond, dziękuję ponownie, bardzo mi miło. Mam nadzieję, że stanie się tak jak mówisz:) Studencie, odezwę się w ciągu kilku dni bo teraz mam sporo obowiązków do wypełnienia. Palikarp, ciężko mi będzie udowodnić na forum że mam dobry gust albo że jestem ładna. Wiem o tym, że tak naprawdę nic prócz zdjęcia (a tego nie wstawię!) Ciebie nie przekona. No trudno, musisz mi uwierzyć na słowo:) Jedyne co Ci mogę powiedzieć, że wolę styl Audrey Hepburn niż Natalii Siwiec! Wydaje mi się też, że nie mam problemów z nawiązywaniem znajomości z innymi ludźmi, niezależnie od płci. Mówię tutaj o normalnych, koleżeńskich relacjach. Wiele osób liczy się z moim zdaniem albo proszą mnie o radę a to dużo dla mnie znaczy. Między innymi dzięki temu, że wiem, że jestem wielu osobom potrzebna lubię siebie:)

a co tam, też się zareklamuje heart.of.ice@wp.pl z przyjemnością bym z Tobą porozmawiał jeśli znajdziesz chwilę :)

Gość gość
No jak inspirujesz się stylem Audrey to nic dziwnego, chociaz bardzo mi sie podobają takie kobiety to wielu innych facetów moze uważać ich za bardzo pewnych siebie.

Gość gość
Widać, że faceci boją się za fajnych kobiet

Gość gość
moim zdaniem nie jestes wystarczajaco ladna. Uwierz mi, ze gdybys byla bardzo ladna, to moglabys nie znac zadnego jezyka, byc wredna, zarozumiala, a faceci by do ciebie lgneli...

Gość gość
Gość z21;18 Głupszej teorii nie można było by wymyśleć. Autorko wierz mi właśnie dlatego że jesteś mądra , ładna , sympatyczna .Masz mały wybór, gdyż tych wartościowych facetów jest niewielu i ciężko ich spotkać a ty znając swoją wartość, sądzę że tylko takim byś się zainteresowała .Wiem to po sobie , gdyż też miałam ten problem , ale się udało ,czego i tobie życzę .Bo to wcale nie sztuka znaleść pierwszego lepszego ,bo tych jest zatrzęsienie .

Gość gość
dokladnie, kobieta ktora zna swoja wartosc ma problerm

Gość brzydal_z_gda
ja jestem z Gdańska, ale jestem brzydalem a takimi pewnie gardzisz :P ?