Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Jaki ma sens wstawać rano,iść do pracy, ciężko pracować i nie mieć rodziny?

Polecane posty

W sumie z głodu nie padnę, jak będę zbierał złom czy grzebał w śmietnikach, to będę miał jedzenie i na internet też starczy, pracuję niemal że od rana do wieczora, dobrze zarabiam, tak wygląda moje nowe życie, moje główne ubrania, to są robocze, przychodzę z pracy, coś na ruszt, kąpiel, net i spanie, czasem coś posprzątam, wypiorę i tak wygląda moje życie, w niedzielę do lasu, nad jezioro, na basen, na ryby itp, nie mam k***a nawet towarzystwa, miałem ale dużo piło i im odwalało po alkoholu, ciągłe problemy z tego były, więc urwałem kontakty. Jakoś bez sensu mi się życie wydaje, tylko praca itp, w moim miasteczku nawet dzifek nie ma, muszę jechać do sąsiedniego miasta, aby jakąś panienkę za kasę mieć. Jakoś mam dziś kiepski dzień.

Gość gość
pracujesz dla siebie, a gdybyś miał kobietę to byś tyrał, a ona kasę by przepuszczała.

gość-- A tak nie mam co z kasą zrobić, poszedłem na kolację do reustaracji, potem na piwo do baru po 5 zł za kufel i co dalej? Na wczasy bym pojechał a nie mam z kim, w traktor bym zainwestował, ale mi się nie chce, bo stary muszę zrobić a brak czasu, Fajnie by było mieć koleżankę, iść z nią gdzieś po knajpach, ostatnio z jedną koleżanką chciałem jechać na wczasy i spaliłem dokładnie.

jak to jaki?-Procować to ja mogę dla siebie, kwestia kasy, pracuję bo mi dobrze płacą, z tym że co z tego? Mam 30 lat, trzeba poważnie zastanowić się nad życiem, koledzy pracują bo mają dzieci, żony itp, a ja co mam? Psa na zdechnięciu? Kota mi ostatnio auto przejechało. Po huj mi kasa, skoro cały dzień w robocie a potem jeszcze robota w domu. Jedynie moja rozrywka to p****le, net i alko.

fikuMikuu --Dałem takie ogłoszenie że szukam koleżanki na wczasy, ja stawiam i żadna się nie zgłosiła, prócz pomarańczek.

ale nei ze swojego nicku, żadna nie pojedzie na wakacje z kimś kogo ma za groźnego i trochę psychola :D

Gość gość
pracujesz fizycznie, jesteś jeszcze względnie młody, to odkładaj zarobioną forsę, bo starość przyjdzie wcześniej niż myślisz, a ciężko starszemu człowiekowi pracować fizycznie. Kobietę jak masz znaleźć, to znajdziesz, a jeśli nie, to musisz żyć w samotności. Mnóstwo ludzi musi żyć w samotności, i kobiet, i mężczyzn, więc się tak nad sobą nie użalaj.

gameover --Bo lubię traktory i dawały mi one zarobić w życiu.

fikuMikuu --No fakt, ty byś z mną nie pojechała, bo masz mnie z tego, za kogo mnie masz :D

gość --Mój dziadek w wieku 85 lat pracował na polu, skoro on dał rady to i ja dam radę pracować, skoro nie dam radę, znaczy że czas na śmierć.

fikuMikuu -Pewnie nie, w swoim miasteczku też sobie opinie w młodości wyrobiłem, więc sama widzisz, skąd biorą się prawiczki.

wyrwij się, z pustym kontem będzie Ci łatwiej, potrafisz udawać normalnego, mniej bystra się nie pozna ;)

gameover --Mam podstawowe, czyli pług, brony, kosiarka,kopaczka do ziemniaków, kultywator itp, ale w polu już nie robię, nie opłacalne to jest, zajmowałem się transportem, teraz nawet na to czasu brak.

fikuMikuu ---Nie mam motywacji aby się wyrywać, ostatnie czasy jestem naprawdę grzeczny jak baranek, nie że chcę, jakoś znudziło mi się wojowanie. Z drugiej strony aż na takim zadupiu nie żyję, że każdy mnie zna, ale koło sią zamyka, bo podrywać i tak nie umiem, więc co za różnica czy się wyrwię czy też nie.

Gość gość
BSA co spaliles z tymi wczasami? Moze to taka sama sciema byla jak ta wczoraj

gameover --Przeliczając godzinę pracy, dodając koszty paliwa, naprawy ciąnika, części zamiennych, to jak te godziny zamienię na swoją prace w swoim fachu, to 100 razy więcej zarobię.

gameover--Ja brałem za friko, trzeba było jedynie go załadować i wywieźć, Jest u nas dużo nowobagackich, co mają konie, wybiegi itp ale nie mają pola i chcą się po porostu pozbyć obornika, kupić też można, sprzedają po 500 zł przyczepę,(ok 10 ton) z dowozem na miejsce.