Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może być ciąża

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny ciągle boli mnie podbrzusze tak jak na @ i mam wrażanie jakby miało coś zaraz ze mnie wypaść, ciągle biegam do łazienki siusiu, testy wyszły mi negatywne, okres niby miałam ale bardzo skąpy, teraz śluz mam biały i wodnisty, bardzo bym chciała żeby to była ciąża ale to chyba nie możliwe ???

Gość gość
moze zapalenie pecherza ?

Gość gość
jakby miało coś ze mnie wypaść :D ile ty masz lat?No ciąża nie możliwa a okres czasem jest skąpszy to norma

Gość gość
ból brzucha i częstomocz są objawem infekcji pęcherza, może pomóc bez recepty furagina, probiotyki/dobry jest invag/,żurawina i witamina c. Jeśli test wyszedł negatywny i okres był, choć skąpy to ciążę raczej możesz wykluczyć. A co do częstego sikania w ciąży to miałam tak ale w 8 i 9 m-cu jak dziecko naciskało na pęcherz.

Ja jak byłam z córką w ciąży zaczęłam często siusiać już ok pierwszego miesiąca ciąży, po 5 jeszcze częściej ale mniej

teraz zastanawiam się czy mogę być w ciąży Od niedzieli zaczęłam mierzyć temp. ponieważ pieką mnie policzki i mam uderzenia gorąca. w niedzielę nie mając żadnej infekcji temp. wynosiła 39,9 później spadła do 38,5. Do środy utrzymywała się bez żadnych skoków w dół czy w górę 37,5. Od środy do dziś w granicach 37,2-37,1. Mam wrażliwe piersi nawet biustonosz niekiedy mi przeszkadza i mrowienie w podbrzuszu. Nigdy wcześniej nawet podczas ciąży z córką nie miałam takich objawów. Jeśli chodzi o to mrowienie to takie uczucie miesiączkowe tylko że to mrowienie dostawałam parę godzin po wystąpieniu miesiączki. Również nigdy nie zaobserwowałam jakiś skoków temp. w trakcie lub po owulacji.

Gość gość
Nie, to nie ciąża i żadna infekcja też nie. Objawy sobie wmawiasz. Był okres więc sama rozumiesz. Cierpliwości a zobaczysz dwie kreski.