Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym byc kobieta bo kobiety maja większe branie niezależnie od wyglądu

Polecane posty

Gość gość

Mam w d***e juz to wszystko, facet zawsze sie musi uganiać za kobieta.. To nie fair. Kobieta wystarczy, ze wyjdzie, zakokietuje i wszyscy wniebowzieci, nawet inne dziewczyny. Często sie bierze dziewczyny jako ozdobę i każdy zwraca na nie uwagę, chwali.. Np czilriderki, albo lolitki, które robią przy zawodach strongman... Każdy je podziwia. Ja tez tak chce zeby mnie podziwiano.

Gość gość
Jak jestes c**a i latasz za kobieta to twoj problem :)

Gość gość
A wiesz cynicfm, ze to mi dało teraz do myślenia? Możesz ktoś rozwinąć tą myśl?

Gość gość
wsadz sobie piora w d**e i na estrade :classic_cool:

Gość gość
W dupie mam podziwianie, wolałabym być facetem i móc swobodnie przy pier dolić kilku osobom. A najchętniej poznęcać się nad max wkurzającymi urzędniczkami, którym się wydaje że wyżej srają niż dupę mają i myślą że jak jestem petentem to nic nie ogarniam. Jak przychodzi facet pod krawatem to sie od razu plaszczą pindy jebane.

Gość gość
Nawet gdyby to i tak przemoc jest karana. A podziwianie nie :(

Gość gość
KOBIETY to: rodzenie dzieci+ okres co miesiac-bol... JAK FACET JEST naprawde fajny,przystojny to nie ma problemu w znalezieniu kobiety chocby na niezobowiazujacy sex,szybko znajdzie chetna :) taka jest prawda.

Gość gość
Byc kobieta to koszmar ...... Tylko idiota wolalaby byc kobieta.....a pisze to ja czyli kobieta

Gość gość
To zostań kobietą, teraz można. Ja nie chcę być kobietą bo nie spotkałem jak dotąd więcej niż 5 kobiet w zyciu z naprawdę dobrym charakterem. One zapominają wszystko co się dla nich dobrego zrobi, traktują że to się im należy, ale spróbuj coś schrzanić, to ci dekadę będą wypomniać. Próbowałem się zaprzyjaźniać z kobietami (tak - TYLKO zaprzyjaźniać) i powiem Wam że w momencie jak przestawałem być natychmiastowo użyteczny albo znajdował się KTOKOLWIEK kto był minimalnie bardziej dostępny i mógł zająć moją "niszę" to kobiety PALCEM NIE KIWNĄ żeby przyjaźń z chłopakiem utrzymać. Z roku na rok rośnie we mnie misogynizm i tylko fakt, że jestem młody i wiem, że dziewczyny w moim wieku jeszcze są głupie (dobijam do ćwierćwiecza) mnie powstrzymuje przed zaakceptowaniem, że kobiety na nasze pozytywne uczucia nie zasługują.

Gość gość
Powiedz, że po prostu chciałbyś być pasożytem, który nic poza p********iem się raz na tydzień nie musi robić...

Gość gość
skoro wystarczy być tylko kobietą,... jakoś nie widzę tłumów do mej osoby :)

Gość gość
Autorze z moich obserwacji jest dokładnie odwrotnie. To faceci mają wymagania nie z tej ziemi, oceniają każdą kobietę jak towar przyznając jej punkty od 1 do 10 w swojej skali. Chodzą z kumplami i rzucają prostackimi tekścikami o rozmiarze biustu albo tyłka. Kobiety nie są aż tak powierzchowne.