Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co robic.. isc do pracy? problem zrodzicami

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co robic.. isc do pracy? problem zrodzicami

Gość gość
jestem na macierzynskim... za 4 miesiące sięskonczy i nie wiem co roic. moi rodzice mowia ze mam wracac do pracy i oni zajmą się dziećmi... ooje mają po 50 lat i są jużna emeryturach i są w domu całymi dniami. moje dzieci mają 3,5 i 8 m-cy. osdtatnio wyslalam cv do innej pracy bo bylo fajne ogloszenie i uslyszalam: no jak musimy to sie juz nimy zajmiemy, bedziemy sobie jakos radzic.. ale z jakąs taką ironią w głosie. w tym tygodniu potrzebowalam 3 razy ich pomocy - 3 dni po godzincez dziecmi i tez uslyszalam: az trzy razy?? i nie wiem co robic? wracac do pracy czy jednak isc na wychowawczy i lepiej zostac z dziecmi?

Gość gość
A nie lepiej z nimi sie dogadac?

Gość gość
A może jedno do przedszkola i opiekunka? A poza tym co ty za pierdoły piszesz rodzice 50 lat na emeryturze?

Gość gość
caly czas mowia ze zajmą się dziecmi ale jak muszę no gdzies szybko wyskoczyc to widzę niezadowolenie żeznowu dzieci do nich i ciągle że oni sobie jakoś radzili bez pomocy rodzicow...na nianię niestety mnie nie stac :(

Gość gość
Dziecko starsze moglas zapisac do przedszkola a mlodsze zostawic rodzicom.Wiem,ze 50 lat to mlodzi rodzice i moga tez miec swoje plany na zycie,niekoniecznie nianczenie wnukow,ale jak to Twoi rodzice to porozmawiaj z nimi szczerze jakby to wygladalo albo zostan jeszcze rok i zajmij sie sama dziecmi.

Gość gość
są zawody w ktorych nawet przed 50-tką mozna isc na emeryturę więc to nie glupoty :)

Gość gość
Tak wiem policja i wojsko, ale to raczej nie zawód dla kobiety

Gość gość
dlaczego nie dla kobiety? moja mama pracowala i nie narzekala :)

Gość gość
No dobra niech będzie, ja tez mam w rodzinie i policjanta i wojskowego na wczesnych emeryturach i z doświadczenia wiem, ze ciężko się z nimi dogadać. Nie wiem czy będą chcieli siedzieć ci z dziecmi :(