Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet oszust

Polecane posty

Gość gość

Dwa lata temu przeprowadzilam sie na drugi koniec Polski, tam poznalam chlopaka, on tez nie byl tamtejszy, umowilam sie z nim i pewnego razu gdy bylam u niego w mieszkaniu zmusil mnie do wspolzycia. Nie odebralam tego wtedy jak przemoc, po prostu o tym nie myslalam i moze dlatego ze go nie bilam, nie bylo takiej walki jaka pokazuja nam w telewizji w tym temacie, po prostu prosilam go zeby przestal i probowalam odgarnac jego rece, dotyk z siebie a tu 'niespodzianka' i nie posluchal mnie. Pamietam jego lepkie rece, lozko i glos nawolujacy do spokoju i posluszenstwa. Wiele nie pamietam dobrze. Wczesniej juz z nim sypialam i mnie skrzywdzil ale w inny wpsosob i tylko tamto wydarzenie za mna chodzi. Potem dowiedzialam sie ze on ma zone i wiele dzieci i ze byl oszustem i ze to nie byl mlody chlopak tylko pan grubo po 30. i uzalezniony od narkotykow, ze zapraszal do siebie inna dziewczyne i proponowal wiadomo co ale ona nie zgodzila sie.

Gość gość
Ale problemy wyszly dopiero teraz, nie moge byc w zwiazku, mam koszmary, napady paniki i wpsomien, przestalam pozadac i marzyc i do mnie dotarlo ze ta sytuacja nie byla dobra i to przez to byc moze. Przyjaciolka powiedziala ze skoro bylam w jego mieszkaniu to tego chcialam. Sama zaczynam wierzyc ze wariuje i przesadzam. Czy na prawde moge wariowac a tam nic zlego sie nie stalo, czy on byl normalny a ja po prostu nawina, dlaczego wcale nie czuje do niego emocji, ani nawet nienawisci, jak on moze byc szczesliwy i patrzec w oczy rodzinie, moja nadwrazliwosc tego nie zrozumie, chyba nie jestem przystosowana do zycia na tym swiecie, mam wszystkiego dosc.

Gość gość
trzeba bylo sie słuchać matki teraz jej wylewaj żale hahahaahahaha

Gość gość
Zgłoś to na policje to był gwałt pozdrawiam

Gość gość
to bylo dawno i zauwaz przebieg, jak to opisalam wiec nie wiem czy masz racje, poza tym on ma rodzine...

Gość gość
nie rozumiem tego bełkotu. Wcześniej mu dawałaś doopy, a potem jak wziął cię siłą to wielki problem taki dla ciebie? nie wiem ale wydaje mi się, że skoro już wcześniej z nim spałaś, to cięzko to nazwać gw\ałtem. Wiedział że jesteś łatwa, dawałaś mu wcześniej, więc sobie wziął...

Gość gość
kolejna która "zmieniła zdanie po".

Gość gość
nie oszust tylko wykorzystywacz dup ktore uwaza za worki na spoerme i idiotki w jednym tak to sie nazywa

Gość gość
Dlatego ja tam nie ufam Dziadom :D

Gość gość
Ono po prostu jest naiwna. Facet szybko wykapuje z kim ma do czynienia.

Gość gość
Skoro pszlas sama z wlasnej woli do jego mieszkania, to musialas sie liczyc z tym, ze bedziecie uprawiac seks. Wiec nie udawaj glupiej teraz.

Gość gość
Oczywiście, że to był gwałt, ale jednego nie rozumiem - dlaczego nie protestowałaś dosadnie? Ja niedawno miałam sytuację, że poszłam z facetem do domu (na chwilę, po coś), a on mnie zaatakował. Pobiłam się z nim i finalnie prawie odgryzłam mu wargę, co sprawiło, że mnie puścił. Zrobiłam wszystko co w mojej mocy, żeby do tego nie doszło. Poza tym - życzę wszystkim tym, którzy pierdolą, że jak z nim już spałaś, to nie gwałt i że jak z nim poszłam do domu, to wiedziałaś, że będzie seks - żeby spotkało ich to samo. Może im się mordy zamkną wtedy, śmiecie jebane.