Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAWET NA niezobowiazujcy SEX

JAK FACET jest naprawde fajny,przystojny to zawsze znajdzie kobiete szybko

Polecane posty

Gość NAWET NA niezobowiazujcy SEX

Nawet na niezobowiazujacy sex szybko znajdzie chetna,jak jest naprawde fajny,przystojny ,taka prawda

Gość gość
Ale większość facetów nie jest.. A kobieta zawsze jak zakręci tyłkiem to wszyscy za nią..

Gość gość
Niestety wiekzsosc facetow jest beznadziejna,albo cwaniaczek ktory gra kozaka i mysli ze taki fajny super jest...i mylsi ze kobieta nie wyczuje ,ze to frajer cwaniak ;)

Gość gość
Zgadzam sie i takie gadanie facetow ,ze niby facet ma trudniej... yhy...Jak jest naprawde fajny to szybko znajdzie ,chociazby na sex ,taka prawda

Gość gość
jak laska jest cwana i ladna zawsze szybko znajdzie jelenia ktorego bedzie doic taka prawda

To ja byłem chyba fajny, choć nie wiem: czy przystojny :D. Bardzo dużo podróżowałem i nigdy nie narzekałem na brak damskiego towarzystwa :). Zapewne chodzi o to, by mężczyzna nie patrzył na kobietę, jak na pachnącą pieczeń :D ale jak na człowieka :).

Gość gość
misio1 idz ty manipulancie forumowy !!!!!!!!!!

>>>misio1 idz ty manipulancie forumowy !!!!!!!!!!<<< A kim ja tutaj manipuluję ? Przecież to jest oczywista prawda, że każda inteligentna kobieta :), chce być najpierw doceniana, za swoje walory duchowe :), a dopiero w drugiej kolejności, za te fizyczne :D.

Gość gość
Porazka tez jest jak facet ma chude nozki,badz koslawe,albo jak jest niezbyt zbudowany,albo zbyt zbudowany typu papaj..to porazka..

Gość gość
Ja widzę całą masę pedałków bez testosteronu w długich rurkach 180-190cm, pociągłe gęby, zero mięśnia a chodzą z ładnymi dziewczynami. Jak to możliwe?