Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie zdrowe kaszki bez cukru?

Polecane posty

Gość gość
Polecam Wam jeszcze wypróbować jak smakuje jakaś tzw. bezcukrowa gotowa kaszka bananowa czy jakaś inna. A jak smakuje własnoręcznie zrobiona. Różnicę nie tylko czuć ale i widać. To samo ze sokami:)) W portfelu też jest różnica:)

Gość gość
Drogi ekspercie nestle a jakież to naturalnie występujące słodziki czy też cukry zawierają bezcukrowe kaszki i czy jest to ilość taka jak naturalnie występuje w zmielonym zbożu czy troszkę tego dosypujecie? Nosz w*****a mnie to mydlenie oczu... Soki 100% bez dodatku cukru, zawierające tylko naturalnie występujące cukry. Czyli wyciśnij szklanke soku np jabłkowego i dosyp jeszcze łyżeczkę lub dwie fruktozy (no przecież występuje w jabłku). No i masz bez dodatku cukru hehehehe.

Gość gość
Gościu powyżej nie ma czegos takiego jak naturalnie występujące słodziki.

Kupuje holle na allegro ok 12,50pln plus 4 PLN wysylka. Ze świeżym owocem są super. Ale doklanie jak pisza rodzice powyżej można jaglanke ugotować samemu i będzie jeszcze lepiej :) Ekspercie nestle podrzuc sklad waszych kaszek :) z chęcią się przekonam.

Droga Mamo, „naturalnie występujące cukry” w kaszkach pochodzą ze składników użytych do ich produkcji. Tak jak już informowaliśmy, zgodnie z obowiązującym prawem, jeśli do produktu zostałby dodany cukier musi on być wymieniony w liście składników na etykiecie wyrobu. Dzięki tym informacjom, każdy rodzic może podjąć ostateczną decyzję dotyczącą wyboru produktu dla Malucha, który spełni jego oczekiwania. Ekspert.Nestlé Ekspert.Nestlé, udziela porad i odpowiada na pytania związane z produktami NESTLE, a także kwestiami dotyczącymi żywienia dzieci. Zachęcamy do kontaktu z Centrum Informacji dla Rodziców. Adres e-mail oraz numer kontaktowy dostępne są naszych oficjalnych stronach.

Gość Żaneta L
Żaden ekspert ie musi mi niczego polecac, z doswiadczenia wiem, co jest dobre dla mojego dziecka i polecam wszsytkim, którzy tez chca zywic swoje dzieci zdrowo i z głową - a więc Holle. Po przebrnięciu przez miliony kaszek ta sprawdziła się najlepiej, a wierzcie mi, dziecko alergiczne, które dostaje wysypki po połowie łyczeczki nowego produktu to jest wyzwanie. Holle jest tolerowane przez mojego małego, a ja się ciesze ze jest proste w przygotowaniu i ie zawiera cukru.

Gość rulli
ja też polecam Holle, do żadnej innej nie mam zaufania. robię głównie jak nie mam czasu ugotowac sama, bo mam dostęp do kasz ekologicznych, którym Holle w niczym nie ustępuje. jak najbardziej jestem na TAK.

Gość gość

Polecam wypróbować kaszki caprima - bez cukru i maltodekstryny

Gość Klop

Bemleczne najlepiej porcja zboz z bobovity albo holle , mleczne wszystkie mają jakieś szkodliwe rzeczy np. olej palmowy itp. czasami daje mleczna HiPP z biszkoptem 

Gość gienia

Też polecam Holle, najtaniej w aptece internetowej Gemini

Gość gienia

Też polecam Holle,najtaniej w aptece internetowej Gemini