Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko Jego

Myślę, tęsknię, czekam.

Polecane posty

Gość gość
Frido odgrzewany kotlet nigdy już nie jest tak dobry jak ten świeży ;) Ale sentyment jest i zawsze będzie ;)

Gość Tylko Jej
Kiedy mówi chłonę jego słowa jak piasek wody spragniona. Zakochałam się w nim

Mnie się nie da lubić. Jestem słabym kochankiem, więc wyładowuję frustracje na niczemu niewinnych kobietach.

Gość gość
Tylko Jego na co czekasz? Tęsknisz myślisz,powiedz jej to :-) Bo teraz każda kobieta myśli,że to o niej pisałeś :-)

Gość Tylko Jego
Powiem jej to już niedługo. W dzień jej urodzin. Ona wie, wiem, że wie. To jest chore, mam 36 lat a jestem zbyt nieśmiały aby jej to wyznać. Jest o ode mnie 10 lat młodsza a czuje się przy niej jak chłopczyk.Dobra i tak za dużo powiedziałem.

Gość gość
Podpowiedz gdzie się poznaliśmy.

Gość gość
i jak ma na imię twoja kochana ?

Gość gość
Nie wierzę. Jeżeli to Ty, to napisz mi sms-a. przecież masz mój numer 661---------2 prawda?

gosciu, nie jestem fanka kotletow... odgrzewanych tym bardziej. jesli chodzi o ta potrawe, jestem bezsentymentalna.. kotlet to nie "przeminelo z wiatrem" ;)

Gość gość
odnalazły się dwa gołąbki?

Gość Tylko Jego
Wiedziałem, że to przeczytasz . Już teraz Wiesz. I co my z tym zrobimy ? Tak odnalazłem ją. Tylko dlaczego nie odpisujesz?

Gość gość
to jest gość wczoraj ? Nie odpisuje,bo może jest w szoku?

Gość frida6
harlequin z watkiem sensacyjnym ;) ... bardzo dobrze. wartka akcja czyni ksiazke poczytniejsza :classic_cool: ona uderzona ta wiadomoscia dosyc mocno w glowe, padla bez czucia na podloge. wystraszony obecny narzeczony wezwal pogotowie.. a teraz czuwa przy jej szpitalnym lozku, bo niestety do tej pory nie odzyskala swiadomosci. moze slowa zakochanego przywroca ja zyciu...

Gość gość
Musi złożyć na jej chłodnych wargach gorący pocałunek ;)

Gość gość
Frida jesteś lepsza niż Agata Christie :D

Gość Tylko Jego
Czy mam wszystko napisać tutaj? Tych kilka slow od Ciebie nie zaspokaja moich myśli i serca. Skoro na sms nie odpisujesz rozmów nie odbierasz . Zwariuję bez Ciebie. Jak nie sms to może tutaj zechcesz ze mną porozmawiać?

Gość frida6
spojrzal po raz kolejny na niemy telefon marki samsung galaxy s5. jego obly ksztalt znowu przypomnial mu o niej. zamknal oczy, ale sen nie nadchodzil ani nie odpisywal. widocznie byl zajety gdzie indziej. do d/u/py z tym wszystkim westchnal gleboko i napisal esemesa "gdzie jestes". tym razem odpowiedz przyszla po kilku sekundach. juz wiedzial co musi zrobic. odbierze swoj sen ze szpitala. ogromna chec dzialania rozsadzila mu klatke piersiowa sprezonym powietrzem. podfrunal lekko do okna. otworzyl je i poszybowal w strone swojego snu... zajetego byla narzeczona ;)