Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie ojca! Nie wiem co myśleć?

Polecane posty

Gość gość

Dokładnie rodzice nie cierpieli mojego faceta (dalej go nie akceptują) Mój syn ma 7 lat a moi rodzice nawet na jego chrzcinach nie byli, niedawno dowiedziałam się, że ojciec zdradził matkę i matka wyrzuciła go z domu. Druga sprawa to bratowa oszukała mojego brata, okłamywała go, że dziecko, które urodziła jest jego. Mój ojciec inwestował w tego dzieciaka tu taki szok. Wczoraj mój ojciec kazał oddać wszystkie ubranka i zabawki jakie kupił małemu, przyszedł do nas i dał mojemu synowi te wszystkie rzeczy. Co więcej chcę mojego syna zabrać w sobotę do kina, nie wiem czy powinnam się na to zgodzić. Ojciec chce się do nas wprowadzić. Synowi kazałam wszystkie zabawki oddać, tak się nie robi, żeby zabierać jednemu dziecku, dać drugiemu.

Gość gość
To nie zły z niego typek, kawał świni i c***a.

Gość gość
kawał buca. To on nie wie, że dziecko jest niewinne.

Gość gość
Rozmawiałam dzisiaj z ojcem to powiedział mi, że był pod pantoflem matki, dlatego nie utrzymywał ze mną kontaktów. Takie sobie znalazł wytłumaczenie.

Ja wiem ,że to Twój ojciec ale nie ma wytłumaczenia dla zdrady .Jak Ty zachowała byś się gdyby Twój mąż Cię zdradził ?.Jeśli już tak chciał sie wkupić to powinien kupić nowe zabawki a nie zabierać które dał innemu dziecku ,to nie do pomyślenia jaki to człowiek.Na Twoim miejscu nigdy bym nie brała go do swojego domu bo bedziesz miała kłopoty .Jesteś kobietą i powinnaś porozmawiać z mamą i ją wspierać a tatusiowi powiedz ,żeby kochanka go wzieła do siebie .Wymagajmy szacunku od siebie jeśli chcemy aby inni nas szanowali,pozdrawiam.

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 e-mail: biuro@veritas24.pl JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!