Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do znajacych sie na facebooku

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, chce ustawić status ''w związku'' ale tak aby był on dostepny tylko na mojej tablicy, nie chce aby znajomym pokazal sie status '' w związku'' da się tak zrobić ??

Gość gość
tak, zaznacz w ustawieniach TYLKO JA, to taki symbol klodki

Gość gość
ok i nie bedzie w aktualnościach, a na moim profilu tak ? :) Dzięki, nie zeby to był moj jedyny problem ale nie moge nigdzie znaleźć odpowiedzi na to pytanie.

Gość gość
Nie tak to musisz zrobic. Bo jak dasz tylko klodeczke to nie wyswietli Ci sie status zwiazku w profilu. Juz mowie co powinnas zrobic. Po pierwsze owszem wlaczyc wyswietlanie tylko dla Ciebie (klodke), nastepnie usunac post z twojej tablicy o zwiazku i nastepnie ustawic juz taka dostepnosc jaka chcesz. Sama tak robilam, zeby sie za bardzo nie chwalic :D

Gość gość
No ja tez nie chce sie chwalić, a czy moglby mi ktos krok po kroku powiedziećjak to siebie robi ?? :D Jestem słabym uzytkownikiem :D

Gość gość
Ja z checia pomoge i wytlumacze dokladnie co i jak :) 1. Klikasz w prawym gornym rogu na ten prostokacik ze swoim zdjeciem 2. Powinno cie przeniesc na twoj profil. Klikasz po lewej stronie na ramke gdzie wyswietlaja sie informacje o twojej pracy, studiach, zwiazku itd. 3. Teraz powinnas byc w trybie edycji swojego profilu i powinnas wybrac zakladke w stylu "Zwiazki i rodzina" 4. W opcji "zwiazek" wybierasz opcje " w zwiazku" i okreslasz osobe z ktora jestes w zwiazku lub pomijasz to, jesli nie chcesz tego precyzowac 5. Po prawej stronie od tych opcji powinnas miec opcje widocznosci. Klikasz na to i wybierasz "Tylko ja" czyli wlasnie klodeczke 6. Zatwierdzasz swoj wybor i wracasz na swoja tablice gdzie powininien automatycznie pojawic sie post o twoim zwiazku 6. klikasz w prawy gorny rok tego postu gdzie sa jego opcje i wybierasz opcje usuniecia tego postu 7. Post znika a ty wracasz e ten sam sposob co poprzednio do edycji opcjo swojego zwiazku i teraz zamiast klodeczki wybierasz opcje dostepnosci jaka chcesz czcesz czyli: tylko dla znajomych, znajomych znajonych lub publicznie 8. Zatwierdzasz swoj wybor tak jak poprzednio i juz masz status swojego zwiaziu tylko w profilu