Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenna83

mąż zrobił mi krzywdę

Polecane posty

Gość gość
wlos sie na glowie jezy kobieta zostala zgwalcona a dostaje odpowiedzi, ze to jej wina, ze w malzenstwie nie ma mowy o g****ie i wlasciwie to powinna sie cieszyc i takie odpowiedzi daja kobiety! przeczytalam kilka z tych wypowiedzi mojemu facetowi i myslal, ze sobie jaja z niego robie autorko i wy wszyscy/wszystkie myslacy podobnie: wbijcie sobie do glowy, ze to byl g**** a "nie' znaczy 'nie' przypominacie mi slynny oblesny rechot leppera kiedy na konferencji prasowej dziwil sie jak mozna zg****ic prostytutke

Gość gość
same kużwa ksieżniczki , może jeszcze regulamin pożycia małżeńskiego w sypialni wywiesicie, a poszły won ścierwa, bedziecie miały mężów jak sobie w sklepie w pudełku kupicie

Gość gość
Moim zdaniem to jakaś prowokacja redakcji, zbyt naiwnie to napisane, plus wytłuszczenie typowej wątpliwości (nie zgłoszę na policję, bo to mąż i bo wyśmieją).

Gość gość
jak ci nie wstyd suko własnego męża odtrącać bo TY ŚPISZ, a po czym tak śpisz na nocnej szychcie byłaś i węgiel kilofem rąbałaś, czy całą noc innym d**y dawałaś że nie masz siły na te 5 minut nóg swojemu mężowy rozłożyć?

Gość gość
Co się tak plujecie, widocznie facet za mało forsy przynosi żeby było warto.

Gość gość
dziś A może i masz rację. Gdzie jest mąż tej pani? Składamy pozew rozwodowy.

Gość gość
inicjatywa obywatelska: możliwość zbiorowego składania pozwów rozwodowych za małżonków, pod warunkiem żalenia się co najmniej jednego z nich na najważniejszym polskim forum internetowym :)

Gość gość
Moim zdaniem to normalne że mąż bierze żonę kiedy zechce. Taki jest sens małżeństwa. To że ją bolało to wina jej samej bo zaciskała uda, zamiast szeroko rozłożyć. Możliwe też że ma problemu z nawilżeniem pochwy.

Gość gość
seksu niby nie chciąłas bo taka śpiaca byłas, ale wejsc na kafterie o 6.50 i załozyc temat miałas siły :D glupia baba z Ciebie :D

Gość gość
widocznie po gwałcie nie chcę się spać :P

Gość gość
kiedyś facet mnie potraktował w ten sam sposób, ale adrenalina robi swoje - udało mi się pieprznąć gnoja w szczękę i kopnąć w brzuch, już go więcej nie widziałam mimo że przepraszał i się strasznie srał. nie wyobrażam sobie, że ktoś miałby mnie zgwałcić tylko dlatego, że mnie poślubił. durne prawiki forumowe, co kobiety na oczy nie widziały w swym życiu lepiej niech się tak nie wymądrzają, chyba że uznają, iż obowiązkiem małżeńskim jest wjechanie im do dupska z samego rana ogromnym dildem. 🖐️

Gość gość
Taki mąż to prymitywne bydle. Żona to nie jest automat do bzykania 24/dobę. Przyszłość z takim prostakiem, to droga przez mękę.

Gość gość
Moim zdaniem to nie był gwałt. Mąż autorki jest po prostu spontaniczny.

Gość gość
Skoro taki "spontaniczny", to niech się podłączy do dojarki / takiej do dojenia krów / będzie miał dłuuuuugą przyjemność.

Gość gość
idż na policję zgloś gwałt, zrób obdukcję w szpitalu i wnos pozew o rozwód...

Gość gość
Co za bydło tutaj . Życzę paniom i panom , raz takiej przygody ( panom przez panów rozumiemy się ? ) i nie dziwi mnie to ze kobiety boja się powiedzieć ze zostały z gwałtowne jak do tej pory wierzą ze maz może wszystko z nimi zrobić . A publika bije brawa , co za ubaw w większość z was ma dzieci , jak wasza córka wam coś takiego powie . Będzie ubaw w rodzinie ?

Gość gość
gość dziś Taki mąż to prymitywne bydle. Żona to nie jest automat do bzykania 24/dobę. x Jakie 24/dobę??? Przecież podobno za chwilę do pracy wyszedł, czyli spokojnie 8-10 godzin go nie będzie. A poza tym jakby ją ktoś dobrze rżnął przez całą dobę, to doceniłaby potem krótki poranny seks z mężem.

Gość gość
Można odnieść wrażenie, że potrzeby seksualne męża, to najważniejsza rzecz na świecie. Znane są przypadki, że mężowie gwałcą swoje żony w czasie połogu, narażając je na ból i choroby. Takim *****czom należałoby wyrwać przyrodzenie, żeby już nigdy nie krzywdzili kobiet.

Gość gość
Nie dziwie sie ze oezowie zdradzaja maja takie zony... normalna kobieta szybko by sie nakrecila po takim czyms g**** w malzenstwie ? Prosze was k...a ale bzdur niech wezmie rozwod jesli nie chce uprawia c z mim seksu

Gość gość
No tak, a na pożegnanie kopnąć go w klejnoty, niech ma

Gość gość
To że żona jest tuż po porodzie nie zwalania ją z obowiązków małżeńskich. Może zaspokajać męża poprzez seks oralny lub analny. Inną popularną wymówką żon w celu uchylania się od obowiązku jest spanie z dzieckiem. Powinna odstawić dziecko na 15 minut, zaspokoić męża, a potem może dalej spać z dzieckiem.

Gość gość
gość dziś Można odnieść wrażenie, że potrzeby seksualne męża, to najważniejsza rzecz na świecie. x tu nie chodzi o potrzeby seksualne męża tylko o to, że laleczka sobie spała a mąż jej przeszkodził, to jest zupełnie normalne i zgodne z naturą że facet ma wzwód poranny i czasem nie wystarczy się wysikać, skoro jak mu penis stał a za chwilę miał do pracy jechać, to po co ma żone w tym łóżku? a może lepiej żeby niczym zakonnik miał z obolałymi jajami w pracy siedzieć i modlitwy odmawiać?

Gość gość
Jak czytam niektóre j*******e wypowiedzi zboczonych ciapatych, bądź panienek im dających, to mam ochotę jednych i drugie powysyłać na bezludną wyspę gdzie jedynymi mieszkańcami będą goryle. Bezmózgie zwierzęta mające chcicę i chcące ją zaspokoić. Nic was od nich nie odróżnia. Bo on chciał to musiał ją zgwałcić??? Jaki debil tak pisze?

Gość gość
On jej nie zgwałcił. Jedynie wypełnił swój małżeński obowiązek. A ona robiła problemy, i przez to ją bolało.

Gość gość
"A ona robiła problemy, i przez to ją bolało." niech tobie i tobie podobnym, jak ktos wczesniej proponowal, ktos wjedzie na chama dildem w d..e, wytlumaczysz nam wtedy jak da sie w takiej sytuacji nie robic problemow