Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłem jej awanturę bo przekłada koleżankę ponad mną

Polecane posty

Gość gość

Otóż zawsze z dziewczyną chodzimy razem na siłownię. No ale od niedawna ma nową koleżankę i dzisiaj mi oznajmia, że po pracy idzie z nią pomagać jej kupić buty. Wkurzyłem się bo myślałem, że jestem ważniejszy niż jakaś koleżanka.

Gość gość
A co ty jesteś, pępek świata? Będziesz ją izolował od innych, a jak ci się znudzi, to zostawisz i będzie sama? Ma prawo mieć koleżanki i z nimi też wychodzić. Tak samo z kolegami, pamiętaj sobie bucu.

Gość gość
kup jej zlota klatke i zamknij ja na klucz ewentualnie przykuj ja za noge do kaloryfera problem zniknie

Gość gość
Spoko niech koleżanka będzie ważniejsza tylko ja jej pomagam w ciężkich chwilach a koleżanka jest fajna kiedy coś dostaje. Ja jej całe życie pomagam, wspieram...

Gość gość
Koleżanka nie będzie ważniejsza tylko dlatego, że pójdą razem na zakupy, czy się spotkają na kawie. Chłopie oprzytomniej i nie bądź durno zazdrosny.

Gość gość
Pomagasz jej i myślisz, ze masz ją przez to na wyłączność?

Gość gość
Oczekuję jakiejś wdzięczności. Skoro umawia się ze mną a potem rezygnuje bo koleżanka ją gdzieś zaprosiła to dobitnie świadczy kto jest ważniejszy.

Gość gość
gość dziś Spoko niech koleżanka będzie ważniejsza tylko ja jej pomagam w ciężkich chwilach a koleżanka jest fajna kiedy coś dostaje. Ja jej całe życie pomagam, wspieram... a to co opisales w pierwszym poscie jest rachunek jaki jej wystawiasz za te pomoc? slono sobie liczysz za wsparcie..

Gość gość
Oczekujesz wdzięczności - to ona ma byc ci wdzieczna do końca życia? Ona na pewno jest ci wdzięczna, a to ze idzie z kolezanka na siłownię absolutnie nie swiadczy o braku wdzieczności. Po prostu- raz idzie z tobą, raz z tą koleżanka a innym razem z jeszcze inną - jaki ma to związek z wdzięcznością? Ludzie spotykają się z różnymi ludźmi.

Gość gość
on nie oczekuje wdziecznosci... on oczekuje stania na piedestale jako absolutny pan i wladca tylko nie chce sie do tego przyznac :D

Gość gość
A w innych tematach dziewczyny żalą się, że facet woli iść na piwo do kumpla niż z nimi gdzieś. I oczywiście w tej sytuacji facet jest winny.

Gość gość
Facet jest ważniejszy niż jakaś p***a, która dzisiaj jest a jutro jej nie ma. Facet pomaga a koleżaneczki tylko obgadują.

Gość gość
tia.. od czego jeszcze wazniejszy jest facet?

Gość gość
Związek jest najważniejszy. A dla was co jest ważniejsze? Pies? Kot? Koleżaneczka?

Gość gość
Związek jest najważniejszy. A dla was co jest ważniejsze? Pies? Kot? Koleżaneczka? xx a... ZWIAZEK? :D to dlaczego ona w imie zwiazku ma sie wyrzekac spedzenia czasu z kolezanka? moze ON by sie wyrzekl manii wyzszosci w swoim ZWIAZKU?

Gość gość
Gdzie się podziały te kobiety które kochały facetów? Teraz są tylko egoistyczne suki.