Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka1993_x

dziewczyny pomocy

Polecane posty

Gość mariolka1993_x

jak schudnąć?

Gość gość
jak schudniesz kotku to Ci niestety cycki zmaleją :(

Gość asia23xx
moja kolezanka stosowala mlody zielony jeczmien wiec moze tego sproboj ;)

Gość pannaanna44
najlepsze na chudniecie jest dieta i wysilek fizyczny, ewentualnie jakies suplementy...

Gość aneeeta45
moja przyjaciolka poleca mi zielony jeczmien, na nia dziala efektywnie 5kg w miesiac, sama tez chce sprobowac

Gość gość
10:39 a który facet zwroci uwagę na grubaske,tylko dlatego bo ma cycki?

Gość gość
po prostu mniej jesc,ja jem absolutnie wszystko,ale mniej,czasem wpieprzam ale potem np 2 dni jem mniej.i schudłam w póltora roku 15 kg

Gość andrzejnababy
aktywnosc fizyczna to podstawa :D masa sama sie nie zrobi ! dziewczyny robcie przysiady !!! :3

Gość aleksiej69pkp
trzeba bylo tyle nie jesc....

Gość otwartamarta11x
ja tam nie wierze w zadne tabletki i proszki na odchudzanie...tylko ciezka praca moze dac rezultaty a kapsulki jedynie pomoc.

Gość alicja233
dziewczyny tak na powaznie, apropo tego jeczmieniu tu macie wiecej info www.twoje-piekno.pl, ja stosuje ten suplement , chodze tez na basen, jest okej, wiadome ciezko mi utrzymac diete, zrzucilam 5kg w miesiac wiec dla mnie super, podobno wszystko zalezy od organizmu

Gość anitka99977
czemu jest taki drogi ? widzialam w proszku duzo taniej...

Gość alicja233
anitka, drogi bo oryginalny, probowalam tanszych ale jakos tak nie poskutkowalo

Gość jurekstasiak69
aleksiej zgadzam sie z toba :), trzeba bylo tyle nie zrec to by nie bylo problemu

Z tego co widze to nawet w telewizji o tym bylo ostatnio glosno ale i to mnie nie przekonuje. dziewczyny mozecie cos wiecej powiedziec o tym jeczmieniu? Bo juz wydalam zbyt duzo pieniedzy na suplementy ktore nie dzialaly i nie mam zamiaru znowu wyrzucic pieniedzy w bloto :(

Gość baaaasiaaaa
martaotwarta ja stosuje od czasu do czasu rozne suplementy diety i pomagaja, motywuja mnie do dzialania

Gość natalka192837
zielony-jeczmien.pl znalazlam info odnosnie tych tabletek. Wyglada zachecajaco wiecie cos wiecej ? chcialam zamowic no ale nie wiem ile tego trzeba brac zeby schudnac 8 kg

Gość alicja233
dokladnie Basiu, ja mam podobnie, mysle ze skoro juz biore ten jeczmien i widze efekty wspomagane aktywnoscia fizyczna to czemu nie dotrzec juz do tego mojego "idealu" skoro mi to pomaga :)

Gość ewka89xx
z tego co slyszalam chodzi o to czy jeczmien byl produkowany w procesie liofilizacji (zimnej obrobki termicznej), po prostu chodzi o zachowanie wszystkich wlasciwosci tej rosliny

Gość karmazynowyjacekbg
Pozwolcie ze ja dodam cos od siebie. Jesli chodzi o odchudzanie to stosowalem spalacz tluszczu i zrzucilem troche kg ale teraz mam problemy z sercem. Natomiast tutaj pisza ze suplement naturalny aczkolwiek ta cena dosyc wysoka. Moglby mi ktos cos polecic? Zostalo mi jeszce 13 kg do zrzucenia.

Gość Alicja_Kotlarska
Kupiłam dokładnie te tabletki ze strony zielony-jeczmien.pl wiem, że mój post wygląda jak reklama, ale stosując ten suplement pomógł mi łatwo zrzucić 7 kg w miesiąc. Efekty są świetne, szczególnie jeśli chodzi o lepszą cerę.

Gość andzela6886
sluchaj ja z jeczmieniem zrzucilam 15 kg w 3 miesiace wiec mysle ze warto zainwestowac i miec spokoj na zawsze ;)

Gość alicja233
no pisalam wczesniej ze suplement dziala, wszystko zalezy od organizmu i pracy w to wlozonej, moge dodac ze to idealna biologiczna bomba zeby wspomoc swoj cel

Gość annia36
mi pomogl ten jeczmien tak samo, troche mniej ale jest skutek, stosuje przez bodajze +/-50 dni ubylo mi ok 6kg,nie uwazam tego za cud bo troche sie do tego przylozylam ale zawsze cos

Gość annia36
zamowilam z tej strony zielony-jeczmien.pl jakby ktos byl zainteresowany

Gość baska69989
hej dziewczyny wlasnie zamowilam, niemoge sie juz doczekac, wiecie moze jak to sie stosuje ?

Gość gość
Mój sposób nie był ani bardzo skomplikowany ani nie wymagała wielkich wyrzeczeń.Wystarczyło przejście na dietę i tabletki Foreverslim .Również chodziłam na zumbę.I takim sposobem w końcu udało mi sie schudnąć.

Gość morska2
Bo odchudzanie z Foreverslimem nie jest skomplikowaną ani jakąś ciężką rzeczą.Wystarczy trzymać się zasad kuracji.Optymalne rezultaty można uzyskać stosując dodatkowa jeszcze dietę.Na Foreverslimie powinno sie udać schudnąc wszystkim nawet tym troszeczkę bardziej leniwym.