Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SuIimira

Prawda jest jedna boli was fakt że ja karmię piersią

Polecane posty

...a wy jesteście takie benadziejne że Wam się nie udało! Stąd te wszystkie oszczerstwa na mój temat

Gość Naomagic1983
Ręce opadają

Gość gość
Mnie nic nie boli, wogole dzieweczko nie wiem kim jestes, kojarze tylko z tytułow tematow z glownej. Radze tylko stuknac sie czymś w głowe może wtedy dojdzie do ciebie, że to kto jak karmi to jest jego sprawa.

Gość gość
ale po co odpowiadacie na durne tematy?

Gość gość
ej nie spinaj sie tak bo ci biustonosz przemoknie!

Gość gość
Woda na mlyn dla autoreczki kiedy się tak produkujecie

Nie martw się, pisałam tu już, że moje biustonosze są warte więcej niż Ty sama.Więc zastanów się co piszesz i do kogo to piszesz!To aż niesmaczne, jakiś kompleks niekarmienia piersią masz?Prawda boli, prawda dziewczyny?Czy wy kiedykolwiek pojmiecie jaką krzywdę wyrządzacie swoim dzieciom?

Gość gość
tak kochanie masz stuprocentowa racje... kazda kobieta ktora stracila pokarm nie z wlasnej winy jest beznadziejna :D

Gość gość
Dziewczyny! Sulimira tak bardzo chciała karmić piersią. Ale nie dała rady. Wmówiła sobie to karmienie. Takie urojenie karmienia piersią. To jest tak, jak z urojoną ciążą. Kobiety tak bardzo chcą mieć dziecko, że wydaje im się, że są w ciąży. I tak jest i w tym przypadku. Ergo - nie ma co się przejmować jej tekstami ;)

Gość gość
Sulimira pewnie,że ci zazdroszczą,inaczej nie czepiałyby się ciągle.Ja mam takie samo zdanie jak ty.To głupie zawistne france więc olej te jałowe niby matki.

Gość gość
Prawda jest taka ze to Ciebie boli fakt niekarmienia piersia. I spusc z tonu bo Ci zylka pierdzaca peknie i na mm będziesz musiala przejsc;-).

Gość gość
Krzywdą dla dziecka jest pusta matka, która uważa karmienie piersią za swój cel macierzyństwa.

Nie rozumiem jak bardzo trzeba być zakompleksioną i pustą żeby jedynym osiągnieciem było kp i zakładanie o sobie tematów.

gościu z 10:55 bardzo ci dziękuję za poparcie w tej kwestii. Nie martwcie się, prawdziwa matka potrafi wyjść z każdego kryzysu laktacyjnego a nie idzie na łatwiznę i od razu podaje to świństwo.Moje dziecko nigdy nie zaznało smaku tego czegoś i nigdy nie zazna.A wy jak macie kompleksy to polecam psychologa. Zazdrościcie mi po prostu że ja dałam radę a Wy nawet wykarmić niemowlaka nie potrafiłyście.

To jest podszyw. Zamieniła małe L na duże I. Jak wejdziecie w profil to zobaczycie różnicę.

Gość gość
Urojone karmienie i wszystko jasne :)

kurde, cwany podszyw, trzeba sie wpatrzyc, zeby zobaczyc roznice w niku. gratuluje pomyslowosci ;).

Gość gość
Idiotko zycze ci zeby zycie tak ci nosa utarlo,zebys raz na zawsze zapamietala by wazyc swoje slowa i zastanowic sie 1000 razy zanim na kogos naskoczyszi w ogole zanim zaczniesz wlazic buciorami w czyjes zycie.

Gość mama rocznej dziewczynki Kajki
Karmiłam piersią do 7 msc życia córeczki, potem musialam brac silne leki na nadnercza i niestety przestalam karmic. Nigdy nie robiłam z tego powodu histerii, moja córka dostawała moje mleko przez ostatni miesiąc z butelki(zrobilam zamrożonego zapasu na tyle) a potem przeszłam na hippa. Jest cala zdrowa, nigdy mi nie chorowala nie licząc kataru który ma chyba przy ząbkach... Nigdy nie pomyślałambym robic z mojego karmienia tematów na kafe lub innych forach bo to jest wręcz niezdrowe, jak sie ciebie czyta ma sie wrazenie że masz obsesje. Wez kobieto zajmij sie dzieckiem zamiast maniakalnie wypisywac o kp. Poprostu brzmisz jak świr, czubek kapujesz?? Jak widze temat o kp i 10 twoich wpisów na ten sam temat to niedobrze sie robi.

Gość gość
Co z tego ze podszyw?? Skoro i podszyw i normalna sulimira nawijają tak samo??? Co za rónica....w sumie podszyw i trescią sie dobrze podszył:P:P

Gość gość
Mamo rocznej dziewczynki - autorka ma urojone karmienie. Jej się wydaje, że karmi...