Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DanaDanusia

ciężarne z Wrocławia

Polecane posty

Gość DanaDanusia

hej, znajdą się ciężarówki z Wrocławia?? Podzielcie się opiniami. Wiecie już jaka szkoła rodzenia albo w którym szpitalu poród? Może któraś z was chodzi na fajne zajęcia fitness lub basen dla ciężarnych warte polecenia?

Gość gość
no nastepny temat na temat zycia za granica zyli polacy myja kible w uk bo do tego ich mentalnie komunistyczne rodzice uksztalcili a kiedy bedziecie cos lepszego robic i miliony platac no czy sie da 999 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
ja jestem z wrocławia, tyle że już nie ciężarna, pytaj jak chcesz rodziłam na brochowie, do szkoły rodz. chodziłam takiej nie płatnej na łowieckiej, do tych lepszych, przy szpitalnych trzeba z dużym uprzedzeniem się zapisywać

Gość gość
na basen nie chodziłam bo nie mogłam, a ćwiczyłam w domu, na piłce fitness, z dvd aktywne 9 m-cy

Gość DanaDanusia
planuję zacząć chodzić na basen w redeco. Zastanawiam się czy utrzymują czystość należytą. Przyszpitalna szkoła rodzenia jakoś mało osiągalna się okazała. Zapisałam się już do luxmedu. Z opieki jestem zadowolona to może i szkoła będzie ok. Polecasz szpital w którym rodziłaś?? o każdym ze szpitali można przeczytać dużo za i przeciw. Ciężko podjąć decyzję.

Gość gość
z luxmedu nie polecam dr Jaworskiej, choć nie wiem czy tam jeszcze przyjmuje, generalnie polecam Brochów, leżałam najpierw na patologii to tam była dobra opieka, położne super, trochę gorzej na poporodowej, tam położne też generalnie spoko( zależy która) ale tam już trzeba chodzić i prosić o pomoc, jak widzą że babka wygadana to nie spłąwią ;) o samym porodzie nie powiem bo rodziłam przez cc