Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro grube maciory wam sie podobają

Polecane posty

Gość gość
15:08 na mnie tez sie faceci czasami gapia,bo sie dziwia jak mozna byc tak grubym i sie nie wstydzic,moze to samo było w tym sklepie.

Gość gość
nie ładnie tak mówić, a raczej pisać, >< moja mama zawsze powtarzała, że każda "zmora" (jaka by nie była) znajdzie swojego adoratora :) Ja na miejscu facetów wolałabym miłą, inteligentną i ciekawą XXX dziewczynę, niż b ładną szczupłą blondi ze z***a**** wrednym charakterem

Gość gość
gość dziś nie, to nie był ten wzrok, to było bardziej pożądanie,, dziewczyna się ładnie uśmiechała, ale widać, że miała ich zainteresowanie gdzieś ;) cóż, możliwe, że kogoś miała ;) Dziewczyny odwagi, ubrać się ładnie, umalować, olać debili i robić swoje :)

Gość gość
15:15 "pozadanie" widac że sama o sobie piszesz ha ha ha ,.

Gość gość
gość dziś lecz się chłopczyku jestem dobrą obserwatorką, uwielbiam stać z boku i obserwować ludzi, ich zachowanie, reakcję, nawet nie wiesz jak komicznie niekiedy to wszystko wygląda :)

Gość Cyganeczka1
Pozadania nie widac w oczach innych,ale bzdury piszesz,widac ze to o Ciebie chodzi,no słuchaj jak ma sie powazna nadwage to w sklepie w ciuchami ludzie zazwyczaj sie patrzą zwracaja uwagi na takie osoby.

Gość gość
widać widać, to wszystko widać w oczach moi mili :) ten błysk, cóż, widocznie na was tak nikt nie patrzył nigdy, więc skąd możecie to wiedzieć ?

Gość Cyganeczka1
Błysk w oku,to sie ma albo nie ma i to nie ma nic wspólnego tepo dziwo z tym ze ktos nam sie podoba lub nie,ja mam w zaleznosci od oswietlenia.

Gość Cyganeczka1
No nie ma nikt sie nie bedzie patrzył z pozadaniem,bo wygladam jak słoń chodziaz patrzeli sie niektórzy z błyskiem oku,nawet Ci którzy otwarcie przyznali ze nie podobam im sie.

Gość gość
Cyganeczka1 poleciłabym ci dobrego lekarza specjalistę, ale nie znam nikogo takiego niestety. Przykro mi, że na ciebie tak faceci nie patrzą w ten sposób (to nie był wzrok politowania w stylu "o jej ale maciora ! czy coś, naprawdę panowie byli nią zainteresowani...) i faktycznie mam wrażenie, że jesteś typową niezadbaną XXX co pluje jadem i na facetów i na chude laski...przykro mi :(

Gość Cyganeczka1
No nie ma mnie nikt sie nie bedzie patrzył bo wygladam jak słoń,chodziaz u niektórych którzy sie na mnie patrzyli był błysk w oku ale to od światła,albo hmm od alkoholu bo słyszałam ze od spozycia kilka piw juz błyszcza oczy ale mniejsza z tym,gapili się na Ciebie w sklepie,i musiałas tu o tym napisać i sie dowartosciowac?

Gość Cyganeczka1
Ja nosze M/L ale to i tak rozmiar słonicy....nie twój z****** interes gruba seinio jak kto sie na mnie patrzy,ja przynajmniej sobie nie wmawiam bzdur bo ktos się obejrzy ohh jaka ja piekna ja p*****le...

Gość gość
Cyganeczka1 moja rada, zadbaj o sobie, inna fryzura, makijaż, to serio sporo daje, zacznij się do ludzi uśmiechać, a sama zobaczysz zainteresowanie, niezależnie czy masz sporą nadwagę czy nie :)

Gość gość
Cyganeczka1 nie pisałam o sobie, ja mimo, że jestem szczupłą dziewczyną, (niektórym się moja twarz podoba innym nie), byłam jak powietrze w stosunku do dziewczyny XXX... Serio widać, że masz jakiś problem ze sobą, o tak M/l aha słonica, że hej ! tak sobie wmawiaj, a serio będą cie tak postrzegać, dziewczyno, przestań pluć jadem

Gość gość
Grubsza kobieta jest lepsza w lozku. Dlaczego ? Zgrabna uwaza, ze wystystarczy, ze po prostu jest i facet ma z nia przyjemnosc. Grubsza stara sie bardziej aby faceta zaspokoic, bo zdaje sobie sprawe, ze optycznie nie jest az tak atrakcyjna, wiec nadrabia to urozmaiceniem seksu, pozycjami, po prostu stara sie znacznie bardziej, z korzyscia dla obojga.

Gość Cyganeczka1
Byłas niewidzialna bo nikt sie nie zastanawiał co taka gruba dziewczyna robi w tym sklepie,w sklepach z ciuchami osoby otyłe nie sa mile widziani dlatego byli zdziwirni co ona tam robi,bo wiadomo dla takich sa specjalnie sklepy.

Gość gość
kończę dyskusję, bo to nie ma sensu, niektórzy zamiast wyglądu, powinni zadbać najpierw od własnego ja i popracować nad lepszym nastawieniem do ludzi,. XXX też jest pękne, tylko trochę odwagi drogie Panie, nie jesteście w niczym gorsze od nas chudzielców !

Gość gość
p.s akurat to nie był sklep z ciuchami :) pozdrawiam i nie daj sobie wmawiać, że jesteś taka czy owaka :/

Gość Cyganeczka1
Widocznie sie patrzeli bo rzucała sie w oczy,za mna tez sie czasem ogladaja mimo ze nie jestem ani atrakcyjna ani zgrabna.

Gość gość
...inteligencją też nie grzeszysz

Gość Cyganeczka1
No za to Ty jestes baaaardzo imteligentna,nie zna facetów a wie kiedy patrza się z pozadaniem hahahah,no juz spodobała im się mimo otyłego ciała,,wmawiaj sobie dalej faceci to wzrokowcy,i pierwsze na co zwracaja uwage to zgrabna sylwetka.Ale jak ktos jest mocno ruby to tez zwraca na siebie uwagę,niekoniecznie pozytywną.

Gość Cyganeczka1
Czyli że ktos gapi sie na mnie i ma błysk w oku to znaczy ze mnie poząda nie wiedziałam :P

Gość gość
Skoro grube maciory wam sie podobają To czemu w realu nikt sie grubaskami nie interesuje? zzzzzzzzzzzz g.... prawda to toba nikt sie nie interesuje ale nie dlatego, ze jestes gruba tylko dlatego, ze masz zje.........ny charakter

''Grubsza kobieta jest lepsza w lozku. Dlaczego ? Zgrabna uwaza, ze wystystarczy, ze po prostu jest i facet ma z nia przyjemnosc. Grubsza stara sie bardziej aby faceta zaspokoic, bo zdaje sobie sprawe, ze optycznie nie jest az tak atrakcyjna, wiec nadrabia to urozmaiceniem seksu, pozycjami, po prostu stara sie znacznie bardziej, z korzyscia dla obojga.'' Smieszy mnie to uogolnienie. Tak, jakby kazda szczupla byla egoistka, a kazda gruba w kazdej sekundzie zycia nadrabiala.

Gość gość
Gość z 14:57. Nawet jeśli Twoja żona jest tak wspaniała z charakteru jak piszesz to jednak to co ona ma to NIE WSZYSTKO! Ona zawsze będzie gruba i dlatego pod tym względem jest GORSZA!

Gość Maec
W zasadzie to każda kobieta jest w stanie zwrócić moją uwagę, i jak polubię dziewczynę to dostrzegam różne zalety jej wyglądu. NIe skreśliłbym dziewczyny z powodu wagi, chyba, że była by absolutnym ekstremum po jednej albo drugiej stronie. End of story. Drugofalowe postrzeganie atrakcyjności seksualnej jest u mnie po prostu silniejsze niż pierwszofalowe. Uczucie zauroczenia i pożądania w zasadzie nigdy nie rodzi się z tego, że chwilę sobie popatrzę na czyjeś cycki albo że dziewczyna jest "lachonem".

Gość Cyganeczka1
I jeszcze cos kobiety inaczej oceniają inne kobiety,niż robia to faceci. Dla Ciebie zadbana umalowana ubrana,a dla facetów "Ale grubas".