Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

problem apetyt

Polecane posty

z lubelskiego i nigdy nie pisałam inaczej. ostatnio mniej ale wcześniej rower to była podstawa od 30 do 60 minut dziennie. obecnie spacery i krótki joging. hmm to może wrzucę zdj.dla porównania...

Gość gość od roweru
Też się mogę założyć, więcej konkretów i jestem. Odczuwam ostatnio straszne parcie na dziecko, chyba pakują mi do jedzenia estrogen :classic_cool: Wydajesz się dobrą kandydatką, młoda, zdrowa, ma już dzieci... jest ładna w dodatku ;) tak, jesteś numerem 3 na mojej liście :)

Gość buahahaha
skoro lubisz biegac to sprobuj interwalow, sa skuteczniejsze w spalaniu niz bieg stalym tempem

Gość buahahaha
dopiero teraz zauwazylam foto rzeczywiscie masz troche sadelka ale nie masz prawie w ogole miesni dorzuc jakis fbw co drugi dzien

Gość buahahaha
po kobiecie miesnie zeby skora miala sie na czym trzymac, byla jedrna i nie wisiala i po to zeby lepiej spalac tluszcz (miesien do 'utrzymania sie przy zyciu' potrzebuje wiecej energii niz tkanka tluszczowa)

Gość gość
interwały to odstępy czasowe, skąd to wzięłaś? ps. dbaj o siebie :classic_cool:

skąd co wziełam?? właśnie tak ćwiczę biegam z dziećmi a one co chwila chcą stawać.... zresztą biegamy na takich zasadach że mówię kto pierwszy do tamtego drzewa... jak dobiegniemy to chwilę idziemy...

Gość buahahaha
trening interwalowy tzn o zmiennej intensywnosci czyli np biegniesz 2 min jak zwykle a potem 30 sek na maksa ile bozia w nogach dala - to jest jeden interwal i powtarzasz to kilka razy bez przerw: 2 min wolniej - 30 sek max - 2 min wolniej - 30 sek max- 2 min wolniej - 30 sek max etc i tak przez 15-20min

Gość buahahaha
widac roznice, z tym ze na tych szczuplejszych zdjeciach tez masz tluszczyk na brzuchu a jesli chodzi o umiesnienie to cwicze silowo a miesni jakos widocznych nie mam

Gość gość
I jeszcze jedno przed tobą :) Ładnie się trzymasz w każdym razie, ten pedziu cynic wiedział co pisze :)

Gość gość
e tam dwoje dzieci, chyba 2 kurczaki, takie same chudziny jak mamusia :)

Gość gość
dziewczyno przecież ty jestes bardzo szczupła masz chyba problemy z psychiką, a nie z wagą

Gość gość
jesteś chora dopóki nie widziałam zdjęć wierzyłam, że masz problem z nadwagą, idź do psychologa, moim zdaniem jest juz nawet trochę za późno, a córka z "nadwagą" pewnie też normalna jest daj fotkę, bo nie uwierzę

Gość buahahaha
fakt, jest szczupla ale tez bardzo mloda ja do 30-tki tez tak wygladalam a potem w bardzo krotkim czasie zaczely sie jakies zwisy etc. czas i grawitacja robia swoje juz teraz widac u autorki lekkie plaskod***e dlatego imo czas dolaczyc jakies cwiczenia silowe, bieganie tego procesu nie zatrzyma, na pewno nie w takim stopniu jak silowka