Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

problem apetyt

Polecane posty

Gość gość
nigdy nie zrobisz sobie nagich fot, bo nie schudniesz :) a nie schudniesz, bo lubisz tłuszczyk i słodycze proste? proste!

Gość gość
hahaha - nie schudniesz :) :) :) niby nie jesteś jakaś bardzo gruba, ale zadatki juz masz - brzuch i ręce powyżej łokci, gruba dupa - ale nie schudniesz - założę się

Gość gość
a potem się z nim godzisz i tyjesz o 2 kg - gratuluję

Gość gość
dobrze wyglądasz, podoba mi się twój tyłek:) wstawię go sobie później w awatar, mogę?:classic_cool: dzięki:classic_cool:

Gość buahahaha
nie opadla mi szczena (dlaczego mialaby opasc?) dupa tez nie ;-P

dla zainteresowanych którzy chcą wiedzieć jak poszedł mi 1 dzień odchudzania :) bułka, dwa placki greckie. marchewka jabłko omlet z warzywami 2xkakao,2x herbata,1xkawa inka wszystko po 250ml NIE ZJADŁAM NIC SŁODKIEGO :P

Gość zbereznik
NIC JUZ POKAZYWAC NIE BEDZIESZ! :PPPP ;)

Gość Weroniczka Dolny
JA uważam, że warto spróbować IQgreen, w moim przypadku okazał się on już (a biorę go dopiero od miesiąca) bardzo skuteczny

Gość gośćMarika
Mój problem z niechcianymi kilogramami rozwiązały właśnie tabletki IQGREEN.Od samego początku stosowania spisywały się rewelacyjnie bez problemu poradziły sobie z moimi napadami głodu.Słodycze przestały być problemem.I dzięki małym zmianą i tym tabletką schudłam bardzo dużo.

Gość gość nie dla Boski
Boski Barry, ale z ciebie gniot.... jakich mało... żal mi ciebie . a co do reklamy, to twoje wyglądaja jak reklama panienki z agencji towarzyskiej... pracujesz tam? A co do środków na odchudzanie, no cóż, nigdy nie miałam problemów z wagą, ale trzymam za was kciuki, bo zdaję sobie sprawę jaki to może być kłopot (pamiętam jak się czułam w ciąży, na szczęscie należę do nieliczny, gdzie waga sama spadła w 2 miesiąca)

Gość gość Luiza
A ja brałam IQgreen, pomógł mi IQgreen i mam gdzieś czy ktoś mi będzie pisał od spamerki, czy nie. Kilogramy, które zrzuciłam już nie powrócą i to ja się czuję o 10 lat młodsza, a nie wy