Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę zamrozić gerberki?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Chciałam przełożyć gerberki do foremek na lód i zamrozić. Dzięki temu straty byłyby mniejsze - moje dziecko rozszerza dietę i nie ma szans, aby zjadło cały słoiczek nawet w 2 dni. Czy tak można zrobić czy raczej to nie za dobry pomysł?

Gość gość
a nie mozesz po prostu ugotowac mu normalnego obiadu i taki normalny zdrowy obiad zamrozic bez obaw?:o te mamuski

Gość SuIimira
Gerberki dziecku podajesz? MLEKO MATKI to najcenniejszy pokarm a nie jakieś tam srerki gerberki, wy matkami jesteście?

Gość gość
Lepiej dziecku samemu gotować, niech się nie przyzwyczaja do dań gotowych, nic dobrego.

Gość gość
To ile ty chcesz zamrazac tego jedzenia? Łyżeczkę? :D przecież te słoiczki są tak male, że nawet jeśli dziecko nie je dużo to po dwóch dniach prawie nic tam nie zostanie.

Gość gość
Problem polega na tym, że nie mam dostępu do pewnych warzyw, nie pryskanych, nie nawożonych syfem. Wybieram więc mniejsze zło. Moje dziecko jest od 3 miesiąca na butelce, jak już wspomniałam rozszerzamy dietę.

Gość gość
Dokładnie tak. Chcę porobić takie małe porcyjki. Moje dziecko ma obniżone napięcie mięśniowe i ma kłopoty z jedzeniem z łyżeczki. Nie ma szans, aby zjadł więcej niż 20 g na jedno posiedzenie