Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem przystojny i postanowiłem stać się otyłym facetem, by udowodnić, że miłoś

Polecane posty

Gość gość

ć wszystkich koleżanek, które się we mnie podkochują, i które mi to powiedziały jest uwarunkowana tylko i wyłącznie moją atrakcyjnością fizyczną.

Gość gość
ja cię wezmę niezależnie od tego jak wyglądasz, ważne żebyś miał to coś i był dobrym, kulturalnym, inteligentnym, miłym człowiekiem :) Pewnie tam niektóre z tego twojego fanklubu się wykruszą faktycznie, ;) ale statystycznie może zostać 1, która naprawdę cię kocha :*

Gość gość
Czego współczujesz? Ty też postępujesz identycznie...

Gość gość
"ja cię wezmę niezależnie od tego jak wyglądasz, ważne żebyś miał to coś i był dobrym, kulturalnym, inteligentnym, miłym człowiekiem usmiech.gif Pewnie tam niektóre z tego twojego fanklubu się wykruszą faktycznie, oczko.gif ale statystycznie może zostać 1, która naprawdę cię kocha :* " Jest masa takich facetów i dziwnym trafem są forever alone. Gdzie Ty i Tobie podobne wtedy jesteście?

Gość gość
gość dziś serio? to gdzie ja ich mam szukać ? :/ bo szukam i nic, może się wstydzą? ale to trochę nie tak, skoro ja jako kobieta muszę robić pierwszy krok...ale niech będzie, mogę, tylko błagam gdzie ich szukać :(

Gość gość
Też jestem przystojny i postanowiłem zapładniać wszystko co wygląda na kobietę. Czas skończyć z grzecznym chłopcem.:classic_cool:

Gość gość
"serio? to gdzie ja ich mam szukać ? :/ bo szukam i nic, może się wstydzą? ale to trochę nie tak, skoro ja jako kobieta muszę robić pierwszy krok...ale niech będzie, mogę, tylko błagam gdzie ich szukać" A gdzie szukałaś do tej pory? W klubach techno, pubach, barach, na portalach społecznościowych i na imprezach masowych?

Gość gość
gość dziś nie, bo ja też nie jestem imprezowym typem :) można powiedzieć, że jestem ładną, kobiecą wersją komputerowego nerda ;) więc np kocham jakieś zloty o tej tematyce itp :D samochodowe, a jak imprezki, to tematyczne (np castle party :P), żadnych dyskotekowych umcia-umcia :)