Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w 4 mc, nie mogę jeść, co wymyślić?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Nie mogę nic jeść, nic mi nie smakuje, na nic nie mam ochoty, a rodzina jeść musi. ;) z racji tego że nie mam apetytu nie mam pomysłu na obiady. Zrobiłam ogorkowa bo wydaje mi się ze dam radę kilka łyżek. .. a co na drugie? Zlitujcie się ludzie z normalnym smakiem ;)

miałam tak samo, nie mogłam nic jeść-kompletnie nic,no może tylko owoce (pomarańcze, jabłka, gruszki ) mąż pomagał mi w gotowaniu w zasadzie był czas kiedy tylko on gotował, w końcu oboje pracowaliśmy :) ja zajmowałam się innymi rzeczami w domu. Nie pomogę Ci ale rozumiem Twój ból:)przejdzie...

Gość gość
Nie chodzi o to ze pytam co Wy lubicie. Brak apetytu i fakt ze nic nie lubię aktualnie sprawia że zupełnie nie mam kuchennej weny. Stąd pytam co do ogórków ej? ;)

Gość gość
ziemniaki z jajkiem sadzonym i mizeria albo nalesniki. Ja cie rozumiem, tez tak mialam i najgorsze dla mnie bylo robienie miesa bo mi smierdzialo.

Gość gość
Jezu mięso to jakaś masakra. Naleśniki zrobię. Dzieki. Z pieczarkami i żółtym serem

Gość gość
placki ziemniaczane, jak mięsa nie możesz, rozumiem Cię doskonale, bo cierpię na to samo, z tym że ja dopiero 9 tc i mdłosci do tego, mogłabym w ogóle nie jeśc

Gość gość Marta
mam tak samo. mięso dla mnie mogłoby nie istnieć. wczoraj zrobiłam kopytka :) krokiety też są niezłym pomysłem, może babka ziemniaczana albo jakaś zapiekanka/pizza. powodzenia. damy radę ! :)

Gość gość
Ja moglam jesc tylko krupnik i salatke jarzynowa. A i kanapki z zoltym serem. Tez mialam kompletna amnezje, jesli chodzi o inne potrawy i gotowanie.

Gość gość
u mnie też dopiero 9 tydzień ale mam totalną masakrę. W ciągu całego dnia kromka chleba z masłem plus jabłko a i tak wszystko zwracam. Wymiotuje kilkanaście razy dziennie. Wszystko mi śmierdzi. Na obiad nawet nie umiem patrzeć. Czasem zmusze się do zjedzenia to i tak zaraz zwracam. Mięsa nie umiem nawet oglądać. Automatycznie gotować też nie daje rady. Co do pomysłów można zrobić pierogi, naleśniki, wszelkiego rodzaju zupy, może cos Ci będzie choć trochę smakować. powodzenia :)