Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet które zdradziły lub zdradzają

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jest poważne i proszę o poważne odpowiedzi. Nie chcę nikogo obrażać, pytam z czystej ciekawości. Jak sobie radziłyście z poczuciem winy jeśli chodzi o czystą fizyczność. Czyli: wracałyście od kochanka, miałyście wewnątrz wciąż jego spermę, a np. mąż chciał się z wami kochać? Odmawiałyście czy się zgadzałyście? A co, jeśli w czasie seksu z mężem on Was lizał, a Wy niedawno miałyście stosunek z kochankiem? Nie blokowało Was to psychicznie? Albo jakie miałyście uczucia względem tego, że kochankowi robiłyście loda, a potem mąż Was całował w usta.

Gość gość
Jak ktoś ma poczucie winy to niech się za to nie bierze. Mnie mąż nigdy nie całuje, to nie mam tego typu dylematów. Bzyka mnie tez bardzo rzadko.... wszystko we mnie wyschnie .

Gość gość
koórwa jakie wy jestescie obrzydliwe a ty wyzej tobie juz mozg wysechl:o autorce tez:o

Gość gość
ja z mężem b. czesto uprawiam seks, teraz poznałam faceta i trochę boję się właśnie tych wyrzutów sumienia gdy już zacznę z tym drugim sypiać (a zacznę)

Gość gość
Jak kobieta zdradza ro nie ma ochoty na męża z rożnych powodów. Dlatego właśnie go zdradza.

Gość gość
gość 18.53 właśnie tak

Gość gość
Nikt nie prosił o ocenianie. Koleżanka pytała o wyrzuty sumienia i pokrewne sprawy. Nie będzie znać odpowiedzi puki sama nie spróbuje. Każdy jest inny. Jednego wyrzuty zjedzą a drugi nawet nie pomyśli, ze coś niewłaściwego robi.

Gość gość
ja bym nie mogla zdradzac

Gość gość
Koleżanka pytała o wyrzuty sumienia i pokrewne sprawy." chyba twoja kolezanka po fachu bo to na pewno nie moja kolezanka:D

Gość gość
Już nadleciała banda świętoszków, pieprzących nie na temat. Ciul kogo obchodzi czy byś zdradziła, czy nie. W tytule jest napisane do kogo pytanie. Lepiej wam jest jak kogoś ocenicie i potępicie? CO wam to daje? Spokój duchowy czy relaks?

Gość gość
Dla mnie zdrada fizyczna jest zhańbieniem swojego ciała.

Gość gość
a ty oczekujesz ze wszystkie powinny sie skoorfic dlatego zeby byc cool dla koorfiarzy:D

Gość gość
autorko, spytaj wlasna matke co ona na to czy miala i ma wyrzuty sumienia, czy sperma jej wysycha po kochanku :D

Gość gość
nie da się z tymi oszołomami dyskutować

Gość gość
To po co zadajesz takie pytania.....masz ochotę zdradzić to zdradz i zobaczysz efekty.

Gość gość
idz wysychaj w spokoju:D

Gość _człowiek_
pisać - nie pisać , oto jest pytanie dwie skrajności "święte" i rozpustne/wolne - a gdzie te myślące?

Gość gość
a te myślące to grzeszą czy też świete są? CZłowieku , o co chodzi?

Gość gość
te myslace sa wkladane do jednego wora wraz z "mocherami" dla tych, ktorzy zdradzaja zbyt trudno jest zrozumiec ,ze mozna zyc normalnie u takich osob jest tylko biale i czarne albo zdradzasz albo jestes cyt.: gość dziś Już nadleciała banda świętoszków,

Gość gość
Najlepiej doświadczać na sobie a nie kierować się odczuciami innych.

Gość gość
Kiedyś zdradzałam i nie miałam z tego powodu nawet odrobinki wyrzutów sumienia. To proste, skoro zdradzałam, to znaczyło, że nie kochałam...zresztą nawet nigdy nie obiecywałam wierności. Dlatego nie myślałam o tym, że zdradzam, słowo ''zdrada'' nie pasowało mi do tych sytuacji. Teraz jestem z kimś kogo bardzo kocham i nie mam ochoty zdradzać, inni faceci w ogóle mnie nie interesują. Nie rozumiem, jak można zdradzać kogoś, kogo się kocha.

Gość gość
Ja nie miałam wyrzutów, facet ciągle w pracy zarabiał na mnie a ja chciałam czegoś więcej. Poznałam go i kochaliśmy się u mnie w domu, chodził w szlafroku męża, używał jego kosmetyków, podbierał mu bieliznę. Śmieszyło mnie to.

Gość gość
Ja nie mam wyrzutów, do cholery jest 21 wiek! Mam prawo uprawiać sex z kim chce, a facet nie dawał mi pełnej satysfakcji i nie daje. Więc z nim jestem ale i mam kochanka.

Gość gość
Nie musisz blużnić, nikt Cię nie oskarża co robisz ze swoim życiem. To jest Twoje życie i sumienie. I nie ma się tu kierować czyimiś odczuciami, bo to jest każdego indywidualna sprawa. Dziwię się że autorka zadała takie pytanie.

Chcesz wprowadzić trochę pikanterii do swojego życia łóżkowego? Szukasz gadżetów erotycznych? Jeśli tak to musisz koniecznie zajrzeć na http://www.erotoys.pl/ Oferujemy szeroki asortyment oraz zapewniamy dyskrecję. Zapraszamy :)