Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Janina5

plastry evra prosze o pomoc

Polecane posty

Okres powinnam dostac 5.10 niestety spóźnił mi sie do dzis tj. 15.10 Powinnam przykleić 1-wszy plaster... nosić teraz po plastrze na tydzien przez 3 tygodnie Ok. ale czy jest opcja ze dostane okres w pierwotnym czy nie ?i co wtedy z tym plastrem ?

Gość gość
Zaczynalas dopiero plastry czy juz dluzszy czas uzywasz ? Ja ich nie uzywalam , ale sporo czytalam i przy plastrach kilku osobom przydazyla sie wpadka . Zrob test .

dopiero zaczynam ... dzis jak narazie pojawiły sie moze z 3 kropeczki krwi dosłownie i dalej nic .... mam przyklejac ?

Gość agatka26ona
niee naklejaj!! dopiero jak juz dostaniesz krwawienie ale nie 3 kropki to mozesz :) masz na to 24 h od pojawienia sie okresu z tym ze im pozniej tym gorzej z prostej przyczyny naklejasz plaster pozno musisz stosowac przez pierwsze 7 dni dodatkowe zabezpieczenie :)

ja juz sama nie wiem co jest grane ze mną ...;/ 10 dni okres sie spoźnia nigdy tak nie bylo ... powinnam dostas 5-6 października dzis jest 15 ... Test robiłam 12 (w niedziele) tylko jeden- wyszedl negatywnie . boli mnie brzuch jak na okres juz kilka dni ... bzykanie no bylo bylo ---> bez finału w srodku bez zabezpieczenia juz niie umiem określic kiedy dokladnie ale mozliwe ze jakos 19 -20 wrzesnia . . . cykle regularne 30, 31 dni ...

Gość agatka26ona
test wiarygodny to dopiero po 10 dniach od daty okresu wiec teraz smialo mozesz zrobic:) ja tez sie stresowalam przed pierwszym plastrem i 4 dni spozienia bylo wyluzuj wez ciepla kąpiel i napewno sie pojawi:)

serio nie stresuje sie plastrami, nie wiem co jest nie tak. ale jesli byłabym w ciązy wykazal by pewnie nawet po 7 dniach spodziewanej miesiączki ... MOZE ktos jeszcze cos powie