Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieoczekiwane dziecko ?

Polecane posty

Gość gość

Hey dziewczyny,może któraś z was była w podobnej sytuacji .. a więc z chłopakiem nie stosujemy żadnych zabezpieczeń,jednak on nigdy we mnie nie doszedł,okres mam niby normalny,bóle takie same i wgl ale trwa on tylko 4 dni,od pewnego czasu czuję jakby coś w moim brzuchu było, czasem pobolewa mnie w podbrzuszu,ostatnio podczas kaszlu nie mogłam się wyprostować z bólu..także czuje jakieś ruchy.. ale nie wiem czy to ja już schizuję czy to na prawde może być ciąża.. miałyście tak może??

Gość gość
kolejna z intelektem nienadążającym za ci_pą

Gość gość
kolejna z głupim komentarzem.. nie chodzi o to,że nie wiem co i jak tylko pytam sie czy któraś tak miała.. a to jest różnica..zapytałam z ciekawości i tak dla twojej informacji jutro mam wizytę u ginekologa..

Gość gość
Martwie się,że jeżeli to prawda i jestem w ciąży to czy z dzieckiem jest wszystko ok,bo jednak nie zdając sobie z tego sprawy imprezowałam,piłam alkohol itd

Gość gość
sadze, ze masz schizy- mam podobnie , kiedy sie nie zabezpieczamy, eh, pamietaj-wiara czyni cuda :-)

Gość gość
jeżeli się okażę,że to na prawdę ciąża to chyba będzie jakiś cud,byłabym najszczęśliwszą kobietą na świecie,ale z drugiej strony ten strach o dziecko.. jutro wszystko się okaże :)