Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

igaa78

hobby syna

Polecane posty

Gość gość
Nie zgadzaj się pod żadnym warunkiem. Nich siedzi godzinami przed kompem i tempi umysł. Ty się syna zapytaj bo o wędkach wie więcej niż Ty. Chryste...

Gość gość
no ale co? w zimie ma zamiar łowić? na wędkę?

Gość gość
Dobra wędka i niedroga, fajnie że są jeszcze ludzie łowiący ryby

Gość gość
jasne, lepiej mu kup zestaw happy meal i włącz kompa. tepa dzido

Gość gość
Wiadomo,ze to lepsze niz gry. I nieszkodliwe, zreszta to nic takiego i pewnie mu sie znudzi za jakis czas

Gość gość
Wszystko fajnie tyle że trzeba kupić osobno: kołowrotek żyłkę spławik ciężarki haczyki

Gość gość
Ja jestem zapalonym wedkarzem i wydaje na swoja pasje ponad 1000 zl miesiecznie. Mam kilka wedek po około 1400 zl robione na zamowienie i kolowrotki po 1500 zl. Wedka ktora podalas w linku to badziewie ale na poczatek moze byc. Wedkarstwo to bardzo drogie hobby i tylko dla wytrwalych

Gość antek21
Ja bym ci proponował feedera 40-90g mam takiego już chyba z 6 lat i nigdy mnie nie zawiódł a trafił mi się na nim karp 14kg i dał radę oraz jakiś match 8-25g będą to wędki uniwersalne. Co do kołowrotków to jakieś uniwersalne w rozmiarze 2000 do match i 3000 do feeder popatrz oferty Okumy nie drogie a dobre z długą gwarancją Jeśli chcesz czegoś tańszego i uniwersalnego dla syna to ten zestaw bedzie idealny www.wedkarski.com/zestawy-wedkarskie/4287-zestaw-splawikowy-300-wedkarski-com.html

Gość gość
Wędkę niech wybierze sobie sam, ale Ty zainwestuj też w odzież wędkarską (coś takiego jak na http://wedkarskikrakow.pl/ubrania-wedkarskie/ ) Bo o tym pewnie nawet nie pomyślał, a bez tego biedak zmarznie mocząc godzinami kija.

Gość gość
Z tymi cenami kogoś chyba posrało. Kapelusz wdkarski 50 zł? :O Albo badziewne spodnie za 129zł. Już wole w lumpeksie za grosze kupić