Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatka26ona

rozładował mu sie TELEFON ...

Polecane posty

Gość Agatka26ona

CAŁY DZIEN SIE NIE ODDZYWAL bo podobno rozladowaly mu sie obie komorki.... dopiero jak napisalam esa odpisal z laska po godzinie no jestem w szoku i przykro mi :(

Gość agatka26ona
nie wierze bo ok jedna zdarzy sie ale on ma dwie i co z drugiej sie nie dalo napisac? nie odpisalam wylaczylam komorke niech spada

Gość agatka26ona
vikrenes debilu nie mam 13 lat i kreconych wlosow jak ty sorry zal FACET TO SWINIA

agatka26ona, debilu? 13 lat? Kręcone włosy? Pudło. Chociaż... Z ostatnim zarzutem, prawie trafiłaś. Przypuszczam, że Ty też nie masz za wiele latek albo po prostu zatrzymałaś się na pewnym etapie rozwoju. "Sorry żal"? Que?

Gość gość
agatko nie facet to swinia tylko sposob w jaki traktuje cie TEN FACET uwazasz za swinski otwierasz wiec zakladke "wspomnienia z przeszlosci" wrzucasz tam kolesia z dobrodziejstwem inwentarza i idziesz dalej powodzenia

Gość agatka26ona
nie que?? tylko prosze?? jak juz coś.... i nie nie mam 13 lat

agatka26ona, w języku polskim, na końcu zdania, używamy tylko jednego znaku zapytania, natomiast wielokropek składa się nie z czterech, lecz z trzech kropek. Jak się ładnie zrymowało.

Gość agatka26ona
glupio Ci ze zamiast powiedziec prosze powiedziales coooooooo? hah jak wieśniak... (trzy kropki)

Gość gość z 171
Fakt słabe tłumaczenie, w czasach gdy każdy ma telefon. To gdzie on był na bezludnej wyśpie.

agatka26ona, powiedziałam, jak już. :) Według Ciebie "co?" jest wieśniackie? Nie mam więcej pytań.