Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniający się okres przez niedoczynność tarczycy, czy ciąża???

Polecane posty

Gość gość

Dziś mija 50 dzień cyklu. Mam niedoczynność tarczycy. Okres zawsze miałam nieregularny jednak nie tak długo. Zawsze wahał się od 38 do maksymalnie 42 dni. Ciągle boli mnie brzuch i zauważyłam tylko biały gęsty śluz. Dodam,że istnieje ryzyko ciąży. Takie opóźnienie może być wywołane przez niedoczynność tarczycy czy niekoniecznie ? Może jeszcze kilka dni wstrzymać się z pójściem do apteki po test...

Zrobisz test i będziesz miała pewność:) a czy okres tak się spóźnia przez niedoczynność tarczycy to już chyba lekarz powinien Ci powiedzieć...

Gość gość
Ja mam chorą tarczyce a cykle mam regularne. na twoim miejscu zrobilabyn test. Kosztuje kilkanaście zlotych a bedziesz wiedziala na czym stoisz.

Gość gość
Nie leczysz się???Ja mam podwyższony poziom tarczycy przez co inne hormony są złe i w ciąże póki co nie mogę zajść

Ja mam niedoczynność tarczycy i jak do tej pory miałam cykle 28 dniowe a tu nagle dzisiaj mija 31 dzień cyklu i nic dodam że jestem po pierwszej stymulacji owulacji bo mam też PCOS no i chciałam zacząć drugą a tu nic... Jestem wściekła rozżalona i rozczarowana :(