Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnlyDreams

Czy powinnam zrobic test?

Polecane posty

Gość OnlyDreams

Hey, pierwszy raz od 5 lat mam nadzieje, ze chyba sie udalo. Moje poprzednie cykle wygladaly tak: 22dni, 23, 24, 24, 25, 23, 25, 22, 24, 25, 25 dzis mam 27 dzien cyklu, okres mialam dostac w niedziele. W zasadzie bylam pewna, ze w niedziele dostane bo mnie tak zabolalo, ze hey.. nie przyszedl, mysle sobie no to zrobie test w poniedzielak - wyszedl negatywny ( test elektroniczny ) ale czekalam na wynik dobre 7 minut. Wczoraj caly dzien mialam wrazenie, ze dostalam no i do dzisiaj cisza. Nic mnie nie boli, czasem cos zakluje, nie mam zadnych objawow - no oprocz tych co pownninam miec w czasie miesiaczki Zastanawiam sie nad zrobieniem testu jutro, ale sie boje, ze nic z tego nie wyjdzie

Gość pegi86
Spoko wydaje mi się że to jednak ciąża :) niektórym sie pojawia druga blada kreska dopiero po tygodniu od spodziewanej @ :) zrób sobie test tylko taki zwykły :) płytkowy :) Trzymam mocno kciuki żeby Ci się udało!! :) Sama też niedługo będę testować i też mam nadzieje że będą 2 kreski ;)

Gość OnlyDreams
niestety przyszedl dzisiaj.. w 28 dniu cyklu, cholera! juz nie pamietam tak "dlugiego" cyklu No nic, wiec czeka mnie in vitro.. chyba, ze mojemu sie robaczki poprawily.. zobaczymy w dniu 27..

Gość gość
OnlyDreams ty jesteś zdrowa a twój partner ma słaby materiał tak??