Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwatrzy

Kto popiszę? Mam dziś zły dzień, mam 23 lata i jestem samotnikiem..chyba.

Polecane posty

młody chłopak a samotnik :) nie do wiary a tu tyle dziewczyn pisze że szukaja chlopaka lub ze nie moga znalezc, poszukaj jakieś co też dziś ma doła a przelewając na siebie swoje żale nawiążecie spólny język i możę nawiążecie jakąś wirtualną znajomość :)

Gość gość
Samotnicy sami sobie radzą podczas złych dni i nikogo nie potrzebują do pogadania.

Gość dwatrzy
To miłe, że ktoś uważa że 23 to młody chłopak. Dzisiaj miałem styczność z osobami z rocznika 95 i są to osoby pełne zapału. Ja mam wrażenie, że mi trochę znikł. Taką mam naturę samotnika, moje ulubione zwierze to kot... ale w domu mam inne.

Gość dwatrzy
OK. Zazwyczaj sobię dawałem rade sam, ale od pewnego wydarzenia. Zachciałem spotykać się częściej z ludźmi, tylko trochę ciężko gdy ma się renomę samotnika.

Wyjdź gdzieś w plener, napij się , pobij kogoś i bedzie ci lepiej. Mój chłopak ma 26 lat a zachowuje się jakby miał 14 hehehe także młody jesteś to powinieneś szaleć :)

Gość dwatrzy
Pobij? To dopiero niekonwencjonalna rada. : ) Spokojnie wychodzę do ludzi, może nie codziennie ale jednak. Studiuję, także praktycznie na co dzień mam kontakt ze znajomymi i czasami po zajęciach też. Mi ktoś kiedyś powiedział, że się zachowuję jak 18 latek. Także wiek to pojęcie względne.

Gość dwatrzy
Zostawiłem je w innych spodniach.

Gość gość
Ja moge,ale o czym chcesz pogadac :)?

Gość Dwatrzy
Nie mam mamy. Dzięki za radę. Taki cwany jesteś potrafisz jedynie atakować ludzi na forum?

Gość Zuzanna Amelia ææ
A o czym chcesz popisac?

Gość dwatrzy
Obiecuję, że nie będę już nigdy! : ) Czasmi naprawdę chciałbym się nie przejmować. Jak napisałem w temacie mam zły dzień, dlatego, że uświadomiłem sobie iż zauroczyłem się w typie kobiety, ktora jest dla mnie niedostępna. Najgorsze jest to, że jest to powtorka z przed kilku lat.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Napisz cos wiecej o tej osobie.

Hmm... Więc jeśli sobie to uświadomiłeś, to czas zrobić coś by zauroczenie prysło ;) Nie zawsze można mieć to co się chce... A najlepiej jeśli zaczniesz robić to co lubisz, znajdz sobie zajęcie żeby nie myśleć, może w tym czasie poznasz kogoś innego kto wpadnie Ci w oko :) Powodzenia!

Gość Dwatrzy
Jest niedostępna ponieważ, jest ode mnie starsza, jest mężatką i pracujemy w tym samym miejscu. Wyglądu nie będę opisywał, po prostu mi się podoba. Co do innych rzeczy to wydaję się być zrównoważona i dojrzała emocjonalnie. Poza tym jest zabawna, cały czas uśmiechnięta.

Gość dwatrzy
Będę chiał coś z tym zrobić. Łatwo by było gdybym jej nie co dzień nie wiedział. Tak, będzie to trochę trudniejsze...

Gość gość
Mam 20 lat, kobieta. Jak cos to pisz na gadu 51557615 ;)

jeśli Ona ma męża to daj sobie od razu spokój, nie psuj komuś małżeństwa, jeśli Ty sam byś nie chciał aby ktoś popsuł Twoje... Tak jak mówiłam zaproś jakąś koleżankę na kawę, wyjdz gdzieś na imprezę, do klubu fitness, czy parku... nigdy nie wiesz kiedy spotkasz "Tą jedyną" ;)

Gość dwatrzy
Dziękuję, ale nie mam gadugadu. : ) Akurat dziewczyny na imprezie nie chce spotkać, park brzmi lepiej. MAsz rację nie chciałbym, aby ktoś psuł moje, więc uwierz chce sobie odpusćić.

Więc odpuść!!!! Nie psuj komuś życia i pamietaj że zauroczenia to nie miłość, a przez przypadek czyjąś miłość możesz zniszczyć... Masz kilka sposobów na zorganizowanie sobie wolnego czasu, aby nie mysleć, w pracy zajmij się pracą, nie zwracaj aż tak na Nią uwagi...

Gość gość
Co z tego, że ma męża? Walcz o swoje szczęście.

Gość dwatrzy
Nie tylko moje szczęście się liczy. Skoro jest zawsze taka uśmiechnięta relację z jej mężem powinny być dobre.