Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam dziś w sądzie. Same rozwody, setki rozwodów, każdy chce rozwodu

Polecane posty

Gość gość
No tak, ale w przypadku telefonu nie będę miał wyjścia, człowiek jak się zepsuje na amen, to na ogół leży już na cmentarzu ;) Nie zmieniam telefonu tylko po to bo nowy będzie śliczny i błyszczący, poza tym nie po to spędziłem po zakupie telefonu mnóstwa czasu na konfigurację i ustawienie sytemu pod siebie, aby teraz brać nowy i znów wszystko zaczynać od początku i do tego nie mieć pewności czy nowy telefon przypadnie mi w ogóle do gustu i czy będzie wygodny.

Gość gość
w przypadku czlowieka TEZ czaami nie masz wyjscia, bo nagle sie okazuje ze konfiguracje hooy strzelil bo teraz MODNE i UZYTECZNE sa inne konfigutracje :D

Gość gość
o, wczoraj czy przedwczoraj mówili w radiu o sporej liczbie rozwodów w Polsce, szok :) U mnie 90% znajomych i przyjaciół też po rozwodzie, jedna artystka nawet podwójnie ;p ale patrząc na niektórych, to się nie dziwie, ślub za młodu i głównie ze względu na dziecko...więc co tu się dziwić ?

Gość gość
Dlatego zanim weźmie się ślub ludzie ze sobą "chodzą" po to aby sprawdzić czy druga osoba jest dobrze skonfigurowana, jeśli nie, to nie podpisuje się umowy i szuka się modelu dla siebie ;) Ale nie zmienia się telefonu na nowy tylko dlatego że ten jest nowocześniejszy, ładniejszy i ma nowsze funkcje, bo myśląc w ten sposób całe życie będzie się zmieniać telefony na nowe, bo co chwilę pojawia się jakiś lepszy.

Gość gość
ślub za młodu i głównie ze względu na dziecko...więc co tu się dziwić ? xxx wiec jak ja slysze ze ktos kogos namawia na slub BO dziecko to uwazam ze jest nienormalny a co do telefonu: promocja w orange na nowe modele wystarczy :P, :P, :P

Gość gość
no dokładnie, polać Wam :) słuchajcie, no jest dzidzia, fajnie, ok, co dzieciaczek winien prawda? ale zaraz się hajtać, "bo co ludzie powiedzą", albo rodzice naciskają? bezsens.

Gość gość
bezsens jest tu ukryty zupelnie gdzie indziej...

Gość gość
Jak ktoś ma dobrze pod kopułą, to nie pozwoli na pojawienie się dzidzi dopóki nie będzie miał 100% pewności że matka/ojciec to ta właściwa osoba. A jak ktoś idzie na żywioł i liczą się dla niego wyłącznie prymitywne emocje lub ma nadzieje że dzidzia coś poprawi, to po prostu jest głupi.

Gość gość
gość dziś Jak ktoś ma dobrze pod kopułą, to nie pozwoli na pojawienie się dzidzi dopóki nie będzie miał 100% pewności że matka/ojciec to ta właściwa osoba. xxx czyli nigdy bo nigdy nie masz stuprocentowej pewnosci, poniewaz nigdy nie mozesz miec stuprocentowej pewnosci w odniesieniu DO KOGOS przyslowie zaczynajace sie od zjesz beczke sobi polecam... :D

Gość gość
tak, to oczywiście również prawda, no ale trudno, stało się i co wtedy ? czasu nie da się cofnąć, za wszystkie złe decyzje i wybory się płaci i to chyba najlepsza nauczka

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie, to ja wiem czego chcę i czego oczekuję, przyznaje otwarcie ze nie wierzę w miłość, ale przywiązuje się do ludzi i zdaje sobie sprawę że nigdy nie spotkam osoby doskonałej, ba... nawet nie chciałbym takiej, bo podejrzewam że byłaby dla mnie zbyt nudna i przewidywalna. Natomiast nie mam pewności i nie wiem co myśli druga strona i tej pewności nigdy nie będę miał.

Gość gość
dlatego nie chce meza dziś do żonatego mężczyzny przywali się taka stara koorfa jak ty, której nikt nie chce i siłą zaczyna rozpieprzać rodzinę I jeszcze o czyms Pani zapomniala usmiech.gif kiedy ZONATY MEZCZYZNA JEST KRETYNEM i ma slaba wole i przedklada wlasnego c***ja nad rodzine usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif ale tego juz w zacietrzewieniu nie widzimy prawda? oczko.gif x Zamiast bredzić o cudzych c***jach przyznaj się nam lafiryndo jak profesjonalnie szantarzujesz żonatego faceta

Gość gość
gość dziś tak, to oczywiście również prawda, no ale trudno, stało się i co wtedy ? czasu nie da się cofnąć, za wszystkie złe decyzje i wybory się płaci i to chyba najlepsza nauczka xxx dla kogo?

Gość gość
uczymy sie na bledach

Gość gość
uczmy sie na cudzych, sami nie zdolamy wszystkich popelnic, zycia nam nie starczy :D

Gość gość
>>I jeszcze o czyms Pani zapomniala usmiech.gif kiedy ZONATY MEZCZYZNA JEST KRETYNEM i ma slaba wole i przedklada wlasnego c***ja nad rodzine usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif ale tego juz w zacietrzewieniu nie widzimy prawda? oczko.gif<< i ty głupia zdziro chcesz takiego faceta? normalnie aż się wierzyć nie chce że mało sie nie wściekniesz żeby tylko tą rodzinę zostawił dla ciebie

Gość gość
Ciekawe co jest najczęstszym powodem rozwodów. Małżeństwo z "rozsądku", w którym brakowało uczuć i nagle to zaczęło docierać do łba. Zdrada, czy bieda?

Gość gość
Obstawiam, że totalny debilizm ułomnego facecika

Gość gość
nie mam pojecia nie interesuje mnie poza tym znam mnostwo biednych ludzi ktorzy nie zawieraja malzenstw z rozsadku, wiec kompletnie nie rozumiem pytania

Gość gość
Jedna nie rozumie pytania, druga z góry zakłada że przyczyną rozwodów jest "facecik". Taki to poziom kafeterii i kafeterianek

Gość gość
Ciekawe co jest najczęstszym powodem rozwodów x Na ogół inne oczekiwania od życia w różnych płaszczyznach i zanik tych emocji które były przed ślubem. Z tego co zauważyłem, pary gdzie kobieta i mężczyzna mają wspólne pasje i zainteresowania są trwalsze, bo to ich łączy, spędzają razem czas, przywiązują się do siebie. Najgorzej kiedy jedna strona pasje ma, a druga nie i wtedy taka osoba nudzi się i oczekuje od partnera zapewniania rozrywki. Wtedy pojawia się lista żądań, bo ja chcę to, chcę tamto i tak coraz więcej bo emocje coraz słabsze, a jak ktoś się nudzi, to robi głupie rzeczy.

Gość gość
Winne rozwodu i rozstań są zawsze obie strony.

Gość dlatego nie chce meza
i ty głupia zdziro chcesz takiego faceta? normalnie aż się wierzyć nie chce że mało sie nie wściekniesz żeby tylko tą rodzinę zostawił dla ciebie Ja krytykuje rozwiazlych i zdradzieckich mezow bo sa TAK SAMO ODPOWIEDZIALNI ZA ROZPAD RODZINY jak kochanki :) i bede ich krytykowac :) a gdzie ja napisalam ze chce takiego faceta??? moze mi Pani pokazac? :)

Gość dlatego nie chce meza
bluzgi i wscieklosc to widze u Pani, ja zachowuje spokojny ton wypowiedzi :) i Pani nie obrazam ale jak juz zauwazylam na innym watku obronczynie malzenstwa nie grzesza kultura ani logika w dyskusji :) hihihihi i WLASNIE dlatego nie chce meza poniewaz boje sie ze zmienie sie we wsciekla i wulgarna agresywna osobe ktora wybiela meza z wszelkich przewin ;) zupelnie jak Pani

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY;) ZADZWOŃ 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!